اصلاح کد پستی شرکت؛ مراحل و مدارک مورد نیاز

اصلاح کد پستی شرکت؛ مراحل و مدارک مورد نیاز
اصلاح کد پستی شرکت؛ مراحل و مدارک مورد نیاز

تغییر آدرس و یا اصلاح کد پستی شرکت غالباً به این معنی است که کد پستی شرکت در همان واحد ثبتی سابق تغییر کند. آدرس و کد پستی باید در سومین بند اساسنامه شرکت ثبت شود. می‌توان گفت همواره امکان تغییر آدرس و کد پستی شرکت وجود دارد. معمولاً این اتفاق برای شرکت‌های دارای مکان اجاره‌ای و یا شرکت‌هایی با کمبود فضای کافی، رخ می‌دهد. تغییر اقامت شرکت طبق قانون تجارت باید بلافاصله به اداره ثبت شرکت‌ها اطلاع داده شود.

آدرس ثبت شده شرکت شما به عنوان نشانی معتبر شرکت شناخته می‌شود و در سامانه‌های محتلف قابلیت استعلام دارد؛ بنابراین تغییر آدرس یا افتتاح شعبه‌های جدید را باید به سرعت به مراجع ذیربط اطلاع دهید.

دیگران چه می خوانند:

به هر حال بعد از ثبت شرکت به هر دلیلی ممکن است که تصمیم بر تغییر آدرس گرفته شود. اتخاذ چنین تصمیمی بر عهده مجمع فوق العاده عمومی است. البته چنانچه در اساسنامه شرکت قید شود می‌توان اجازه تغییر آدرس و ثبت شعبه‌های جدید را به هیئت مدیره سپرد.

 

 

 

آیا اصلاح کد پستی برای شرکت‌هایی که در دهه‌های قبل ثبت شده و کد پستی ندارند ضروری است؟

بله کاملا ضروری است. با توجه به اینکه پلمپ دفاتر قانونی شرکت‌ها و هر گونه مکاتبه قانونی و مالیاتی صرفا به کد پستی شرکت (مطابق با استعلام از سامانه پست) ارسال می‌شود، شرکت‌هایی که کد پستی اشتباه و یا نامربوط (مانند ۱۱۱۱۱۱۱۱۱۱) دارند باید حتما کد پستی صحیح خود را از طریق ثبت تغییرات کد پستی به اداره ثبت شرکت‌ها اعلام و ثبت نمایند.

 

عواقب عدم اصلاح و تغییر کد پستی چیست؟

تمامی شرکت‌هایی که دارای کد پستی اشتباه و یا با نشانی غیر واقعی هستند از دریافت دفاتر پلمپ قانونی محروم می‌شوند. همچنین این شرکتها از دریافت هرگونه ابلاغیه قانونی و مالیاتی که باید به نشانی شرکت ارسال گردد هم محروم می‌شوند. نکته بسیار مهم این است که عدم حضور شرکت یا شخص تحویل گیرنده در کد پستی ثبت شده رافع مسئولیت شرکت نخواهد بود.

 

مدارک مورد نیاز اصلاح کد پستی

    تصویر مدارک شناسایی کلیه اعضای شرکت ( هیئت مدیره و سهامداران)

    تصویر روزنامه تاسیس شرکت

    تصویر آگهی تاسیس شرکت

    آگهی آخرین تغییرات (در صورت وجود)

 

مراحل تغییر آدرس شرکت چیست؟

    مجمع عمومی به طور فوق العاده با حضور کلیه یا اکثریت سهامدارن شرکت باید تشکیل شود.

    تنظیم صورت‌جلسه تغییر آدرس

    امضا کلیه صفحات صورت‌جلسه توسط حاضرین

    ثبت صورت‌جلسه تغییر آدرس در سامانه ثبت شرکت‌ها و دریافت تاییدیه

    ارسال مدارک و تاییدیه سامانه به سازمان ثبت شرکت‌ها توسط باجه‌های پستی منتخب

    دریافت پیش نویس آگهی تغییر آدرس

    مراجعه به اداره ثبت و امضای پیش نویس آگهی و پرداخت حق الثبت به میزان ۵ هزار تومان

    انتشار آگهی تغییر آدرس شرکت در روزنامه رسمی کشور

پروسه تحویل مدارک به اداره ثبت تا انتشار آگهی تغییر حدوداً ۷ الی ۱۴ روز زمان می‌برد.

 

تغییر آدرس شرکت در بیمه

پس از اینکه آدرس شرکت خود را تغییر دادیم باید این موضوع را به مراکر قانونی که به حوزه کاری ما مربوط می‌شوند اعلام کنیم. یکی از مهم‌ترین این اداره‌ها اداره بیمه تامین اجتماعی می‌باشد. شما پس از تغییر آدرس حتما برای اعلام به اداره بیمه روزنامه خود را به کارشناس خود ارائه کنید.

در بیشتر موارد با تغییر آدرس منطقه بیمه‌ای شما تغییر می‌کند و اگر به کارشناس خود اعلام نکنید ممکن است بازرس با مراجعه به آدرس قبلی شما و عدم حضورتان در آن محل کد کارگاهی شما را مسدود کند.

 

 

سامانه اصلاح کد پستی شرکت‌ها

از طریق سامانه ثبت و پیگیری تغییر و اصلاح کد پستی آسان ثبت شما می‌توانید به راحتی و در سریع‌ترین زمان ممکن نسبت تغییر آدرس شرکت خود اقدام نمایید. با دنبال کردن راهنمای ثبت شرکت آسان‌ثبت می‌توانید به راحتی این روند قانونی را به انجام برسانید. این سامانه به شما کمک می‌کند تا بتوانید تمام مراحل تغییر آدرس شرکت را بدون وقفه پشت سر بگذارید.

 

نمونه صورتجلسه تغییر آدرس شرکت با مسئولیت محدود:

بسمه تعالی

نام شرکت ……. شماره ثبت شرکت …………… به شناسه ملی ……………… با سرمایه ………………. ریال در مورخ ………………… و در ساعت …………… جلسه هیئت مدیره شرکت تشکیل و محل شرکت از آدرس قبلی ………. خیابان ………….. کوچه …………… به کد پستی …………… به آدرس جدید خیابان ………….. کوچه …………. انتقال یافت.

 

نام شرکاء میزان سهم الشرکه

1.خانم / آقای ………… دارای ………………. ریال سهم الشرکه

2.خانم / آقای ………… دارای ………………. ریال سهم الشرکه

3.خانم / آقای ………… دارای ………………. ریال سهم الشرکه

4.خانم / آقای ………… دارای ………………. ریال سهم الشرکه

5.خانم / آقای ………… دارای ………………. ریال سهم الشرکه

آقای / خانم ………… احدی از شرکاء ، وکیل و نماینده رسمی و یا مدیرعامل شرکت ( در صورتیکه مدیرعامل از اعضای هیئت مدیره انتخاب شده باشد) وکالت داده می شود تا ضمن مراجعه به اداره ثبت شرکت ها نسبت به ثبت و تایید صورتجلسه و امضاء آن اقدام نماید.

امضاء اعضاء هیئت مدیره

 

صورت‌جلسه تغییر آدرس و کد پستی شرکت

باید دقت داشته باشید صورت‌‌جلسه‌ی اصلاح کد پستی شرکت باید در سه نسخه تهیه شود. هر سه نسخه باید توسط اعضای هیئت‌مدیره و شریکان به امضا برسند. شرکا باید در برگه صورت‌جلسه میزان سهام خود را نیز یادداشت نمایند. برای اعتبار بخشیدن به برگه‌ی صورت‌جلسه حتماً باید لوگو و سربرگ شرکت در آن درج شود.

نکته دیگری که باید به آن توجه کنید تنظیم صورت‌جلسه به تنهایی در صورتی که آدرس جدید در محدوده آدرس قبلی است یعنی محل اقامت شرکت فقط چند متر مثلاً از کوچه‌ای به کوچه‌‌ی کناری جا به جا شود کافی می‌باشد. اما اگر این تغییر مکان چیزی فراتر از یک فاصله‌ی چند ‌متری و کوتاه باشد علاوه بر تنظیم صورت‌جلسه حتماً باید جلسه مجمع در شرکت تشکیل شود.

تغییر آدرس شرکت از وظایف اعضای هیئت‌مدیره است. پس از تنظیم صورت‌جلسه و امضای تمامی صفحات آن توسط اعضای هیئت‌مدیره، این اعضا موظف‌اند صورت‌جلسه تنظیم شده را طی ۳ روز به اداره ثبت شرکت‌ها تحویل دهند. تا با ارسال صورت‌جلسه به اداره ثبت بارکد پستی جدید ثبت شود.

 

هزینه تغییر آدرس شرکت و اصلاح کد پستی چگونه محاسبه می‌شود؟

هزینه تنظیم و ثبت صورت‌جلسه تغییر آدرس شرکت شرکت به شرح زیر می‌باشد:

 

 

تنظیم و ثبت سیستمی صورتجلسه تغییر آدرس شرکت.

پرداخت حق الوکاله وکیل و پرداخت حق التمبر.

پرداخت حق الثبت تغییر کد پستی.

پرداخت هزینه روزنامه‌های رسمی و روزنامه کثیرالانتشار صورتجلسه تغییر آدرس شرکت.

تنظیم و ثبت اشخاص حقوقی شرکت از جمله معرفی نامه اشخاص حقوقی و استعلام‌های مربوطه برای اشخاص حقوقی.

آگهی دعوت روزنامه کثیرالانتشار درصورت تشکیل جلسه با حضور حداکثر شرکاء یا سهامدارن تشکیل گردد.

اصلاح کد پستی شرکت؛ مراحل و مدارک مورد نیاز

اخبار وبگردی:

آیا این خبر مفید بود؟