ماجرای ضرب و جرح کارگر شهرداری خرمشهر توسط عضو شورای شهر/ ورود مدعی‌العموم به ماجرا

ماجرای ضرب و جرح کارگر شهرداری خرمشهر توسط عضو شورای شهر/ ورود مدعی‌العموم به ماجرا
ماجرای ضرب و جرح کارگر شهرداری خرمشهر توسط عضو شورای شهر/ ورود مدعی‌العموم به ماجرا

ضرب و جرح کارگر شهرداری توسط عضو شورای شهر خرمشهر رخ داد. ضرب و جرح کارگر به دلیل مطالبه حقوق و بیمه بود.  عضو شورای شهر خرمشهر ضرب و جرح را تکذیب کرد.  عضو شورای شهر خرمشهر مدعی شد که در این ضرب و جرح حضور نداشته است. دادستان خرمشهر از ورود مدعی‌العموم به ماجرای ضرب و جرح یک پاکبان شهرداری خبر داد.

کارگر شهرداری خرمشهر در حالی که با لباس خونی بر روی تخت بیمارستان قرار داشت عنوان کرد که به دست یکی از اعضای شورای شهر خرمشهر آسیب دیده است او علت این اقدام را مطالبه حقوق و بیمه معوقه خود عنوان کرد.

دیگران چه می خوانند:

ایاد کیانی می‌گوید: عضو شورای شهر خرمشهر به دلیل اینکه حقوق و بیمه خود را مطالبه کردم، به من حمله‌ور شد و از ناحیه چشم آسیب دیدم.

ضرب و جرح

اما عضو شورای شهر خرمشهر  اظهارات این پاکبان را تکذیب کرد.

عضو شورای شهر در این رابطه اظهار کرد: بنده قویا اظهارات این پاکبان خرمشهری را تکذیب می‌کنم و برای این تکذیبه خود شهود دارم.

عضو شورای شهر افزود: در اصل درگیر این پاکبان با برادر بنده بود و علت درگیری نیز توهین و ضرب و شتم مادر بنده توسط این پاکبان بود که متاسفانه با چوب جارو به مادر پیر من ضربه زد.

عضو شورای شهر خرمشهر گفت: بنده در این درگیری حضور نداشتم و زمانی در محل حضور پیدا کردم که این ضرب و شتم صورت گرفته و برادر بنده به علت اینکه فحش‌های رکیک و ضربه خطرناک به مادرمان زده شده بود، با آن پاکبان وارد درگیری شد.

ورود مدعی‌العموم به ماجرای ضرب و جرح یک پاکبان در خرمشهر

دادستان خرمشهر از ورود مدعی‌العموم به ماجرای ضرب و جرح یک پاکبان شهرداری خبر داد و گفت: این موضوع با قید فوریت بررسی می شود.

فاخر باوی افزود: به محض وصول گزارشی مبنی بر ضرب و جرح یک پاکبان و طرح این ادعا که اقدام یاد شده از سوی یکی از اعضای شورای اسلامی شهر صورت گرفته است، دادستانی فورا به موضوع ورود کرد و با قید فوریت پرونده قضایی تشکیل شد.

وی افزود: شاکی در جریان تحقیقات صورت گرفته در بیمارستان، مدعی شده که از سوی یکی از اعضای شورای شهر مورد ضرب و جرح قرار گرفته و این عضو شورا نیز ادعا کرده که این اتفاق توسط برادر وی و به دلیل درگیری پاکبان با مادرش رخ داده است.

دادستان عمومی و انقلاب خرمشهر تاکید کرد: تحقیقات به منظور احراز حقیقت و شناسایی ضارب اصلی ادامه دارد و دستورات لازم در این زمینه صادر شده است.

وی خاطرنشان کرد: دستگاه قضایی با قاطعیت با این موضوع برخورد می‌کند و همه در برابر قانون مساوی هستند.

برای تعریف ضرب و جرح ابتدا باید معنای ضرب و جرح را بدانیم. ضربه به معنای ضربه است و به عملی گفته می شود که عوارض آن موجب کبودی و ورم بدون خونریزی است. جرح به عملی گویند که موجب از هم گسیختگی بافت هایی بدن فرد شود و منجر به ایجاد بریدگی و پارگی در بدن می شود.

این موضوع در قانون مجازات اسلامی شامل مجازاتی از جمله حبس دیه و قصاص  می شود. چیزی که در رابطه با این موضوع بسیار اهمیت دارد و آن را نسبت به سایر جرایم کیفری متمایز می کند، این است که این جرم جنبه عمومی دارد و به جامعه آسیب وارد می کند . بنابراین حتی اگر شاکی خصوصی پرونده پس از تشخیص پزشکی قانونی گذشت کند، متهم باید وجهه عمومی مجازات را بگذراند.

در برخی موارد مجازات ضرب و جرح منوط به این امر است که شاکی خصوصی پرونده شکایت کند. اما اگر شدت آن عمیق باشد و یا در طی آن از سلاح سرد مانند چاقو و یا سلاح گرم استفاده شود، قانون خود متهم را پیدا کرده و به جرم وی رسیدگی می کند.

مجازات ضرب و جرح عمدی

اگر کسی اقدام به ضرب و جرح عمدی فردی کند که این امر منجر به ایجاد آسیب و شکستگی و یا نقص عضو فرد شود، مجازات آن قصاص است .در صورت اینکه شرایط قصاص متهم مهیا نباشد، متهم به ۲ تا ۵ سال حبس و یا پرداخت دیه به شاکی پرونده می شود.

در رابطه با جنبه عمومی این جرم باید گفت بستگی به این امر دارد که این عمل به چه میزان در جامعه باعث ایجاد رعب و وحشت عمومی شود. مطابق با آن قاضی برای آن مجازات تعیین می کند.

اگر ضرب و جرح به منظور دفاع از جان و مال شخص باشد دفاع مشروع محسوب می شود. اما برای اینکه ضرب و شتم دفاع مشروع تلقی شود، لازم است که دفاع شخص به مناسبت خطر باشد و بیش از حد لازم آن نباشد و حضور نیروی اتظامی و دسترسی به پلیس نیز میسر نباشد. همچنین اگر شخصی به دفاع از شخص دیگر می پردازد اگر خود فرد قدرت دفاع داشته باشد دفاع مشروع به حساب نمیاید.

اثبات ضرب و جرح

در موارد مختلف اثبات این امر متفاوت است. مرحله اول اثبات جرم اقرار است. گاهی تشخیص این موضوع تنها با نامه پزشک قانونی و تشخیص قاضی پرونده اثبات می شود. بنابراین علم قاضی هم در اثبات این امر موثر است. اما بستگی به نوع ضرب و جرح و داستان پرونده این قضیه متفاوت است. وجود شاهد نیز در اثبات این قضیه بسیار موثر است. یکی دیگر از موارد که قابل استناد می باشد، اجرای قسامه است.

اجرای حکم قصاص در جرم ضرب و شتم

برای اجرای حکم قصاص در مجازات ضرب و جرح باید محل عضوی که قرار است مورد قصاص قرار بگیرد با محل مورد جنایت یکی باشد. در مجازات قصاص مقدار آن با جنایت مرتکب شده برابر است. همه شرایط اعم از اینکه عضو سالم درقبال عضو ناسالم و یا ناقص قصاص نمی شود ، رعایت می شود.

 

 

ماجرای ضرب و جرح کارگر شهرداری خرمشهر توسط عضو شورای شهر/ ورود مدعی‌العموم به ماجرا

اخبار وبگردی:

آیا این خبر مفید بود؟