پرداخت تعهدات سانچی

پرداخت تعهدات سانچی
پرداخت تعهدات سانچی

به گزارش رصد اقتصادی به نقل از مهر، سید مصطفی کیایی در نشست خبری خود با خبرنگاران با بیان اینکه بیمه‌های اتکایی به موضوع صدور بیمه‌نامه‌های شخص ثالث ورود نمی‌کنند، گفت: هر شرکت بیمه، خود ریسک را اختیار کرده و بر این اساس، به سمت صدور بیمه‌نامه شخص ثالث حرکت می‌نماید بنابراین بیمه اتکایی با توجه به اینکه پشتوانه قوی ریسک ندارد، وارد صدور بیمه‌نامه شخص ثالث نشده است چرا که پرتفو را زیان‌ده می‌کند اما اگر نرخ‌های بیمه شخص ثالث تعدیل شود، ممکن است برای ورود به آن تصمیم‌گیری کنیم.

وی افزود: بیمه‌های اتکایی اجباری برای بیمه مرکزی زیان‌ده است و بر این اساس، باید برای آن تدبیری اندیشیده شود.

دیگران چه می خوانند:

کیایی از فروش سهم دولت در یک شرکت بیمه اتکایی تا چند روز آینده خبر داد و گفت: اگرچه این سهم به صورت بلوکی فروخته می‌شود، اما تمایل ما این بود که بتوانیم این بخش از سهم دولت را به صورت خُرد به فروش برسانیم و سهامداران خرد آن را خریداری نمایند چرا که سهم سهام شناور ما بالا می‌رود و به راحتی می‌توانیم وارد بازار بعدی بورس شویم اما به هر حال این سهم دولت است و صاحب سهم، سیاستگذار خواهد بود.

این مقام مسئول در صنعت بیمه خاطرنشان کرد: یکی از موضوعات مورد تأکید برنامه ششم، خصوصی‌سازی شرکت‌های بیمه بوده است که البته خصوصی‌سازی نیز تعاریف مختلفی دارد. به عنوان مثال، در رابطه با بیمه البرز فردی که شائبه دولتی بودن داشت، باعث شد که سهم دولت در این شرکت بیمه به فروش نرود درحالی‌که وزیر امور اقتصادی و دارایی تمایل دارد که به سمت خصوصی‌سازی شرکت‌های بیمه پیش برویم.

وی با بیان اینکه یک شرکت بیمه اتکایی که قرار است سهام آن ظرف روزهای گذشته واگذار شود، سه بار در معرض فروش قرار گرفته است، گفت: اگر قوانین اجازه دهد، می‌تواند بعد از عرضه مکرر و عدم فروش سهام، بخش قابل واگذاری را از طریق سهام خُرد به فروش رساند.

کیایی از تمرکز بیمه مرکزی بر روی فرمول جدید توانگری شرکت‌های بیمه خبر داد و گفت: امیدواریم این فرمول بتواند به نفع صنعت بیمه باشد.

این مقام مسئول در صنعت بیمه از تسویه تعهدات بیمه‌ای کشتی سانچی خبر داد و گفت: چهار ماه پول ما برای تسویه خارجی بیمه سانچی چرخید و ۷ تا ۸ درصد هزینه اضافی را به ما تحمیل کرد اما به هر حال تعهدات اکنون تسویه شده است.

وی ظرفیت مجاز قبول اتکایی این شرکت را بر اساس آخرین ظرفیت اعلامی توسط بیمه مرکزی ۹۶۱ میلیارد ریال عنوان و خاطرنشان کرد: در وضعیت فعلی به دلیل حذف تعرفه‌ها و حاکمیت دیدگاه نرخ‌محور در بازار بیمه و رقابت‌های شرکت‌های بیمه بر روی نرخ و کاهش مستمر آن، بسیاری از ریسک‌های تحت پوشش بر اساس نرخ و شرایطی بیمه می‌شود که فاقد حداقل منطق ارزیابی ریسک و تجزیه و تحلیل آن است. بدیهی است در صورت بهبود روند فروش بیمه و مبنا قرار دادن مدیریت ریسک، نرخ و صدور بیمه‌نامه‌ها، می‌توانیم در برنامه‌ریزی‌ها و سیاست‌های خود تجدیدنظر کرده و زمینه مشارکت هر چه بیشتر در ریسک‌های صنعت بیمه را فراهم آوریم.

کیایی گفت: عمدتاً بیمه‌نامه‌های پر ریسک یا بیمه‌نامه‌های با سرمایه‌های بالا به بیمه‌گران اتکایی واگذار می‌شود. از سوی دیگر، با در نظر گرفتن تعدد و تنوع جغرافیایی ریسک‌های پذیرفته شده، همواره خساراتی وجود دارد که شرکت‌های بیمه واگذارنده در مقاطع تهیه گزارش‌های فصلی خسارت‌های معوق، از وجود آن بی‌اطلاع بوده یا تخمینی برای انجام آن ندارند.

این مقام مسئول در صنعت بیمه در خصوص نرخ ارز برای تسعیر حساب‌ها خاطرنشان کرد: برای تسعیر حساب‌های ارزی، بر اساس استعلام‌های به عمل آمده از بانک‌ها، اقدام به تسعیر سپرده‌های ارزی به صورت حواله‌های با منشأ داخلی با نرخ بانک مرکزی، طلب و بدهی فی‌مابین با شرکت‌های داخلی نیز با نرخ بانک مرکزی و بدهی با شرکت‌های خارجی هم با نرخ نیما صورت می‌گیرد اما به دلیل فشارهای سازمان حسابرسی، مجبور هستیم حساب‌های سپرده‌های ارزی به صورت حواله با منشأ داخلی دلار را با نرخ ۷۷۷۶۴ ریال، یورو را با نرخ ۹۱,۲۹۰ ریال تسعیر و در خصوص حساب‌های بیمه‌ای فی‌مابین شرکت‌های داخلی و خارجی بر اساس نرخ سامانه نیما، تسعیر نمائیم.

پرداخت تعهدات سانچی

اخبار وبگردی:

آیا این خبر مفید بود؟