به گزارش رصد اقتصادی و به نقل از روابط عمومی و امور بین الملل سازمان منطقه آزاد قشم، در این نشست که با حضور رییس هیات مدیره و مدیرعامل سازمان منطقه آزاد قشم، معاونان و مدیران این سازمان و شرکت های تابعه عصر روز چهارشنبه 17 اردیبهشت ماه برگزار شد، معاون فرهنگی، اجتماعی و گردشگری سازمان منطقه آزاد قشم به ارایه آماری در خصوص وضعیت بیماران و شیوه های خدمات درمانی ارایه شده به آنان در جزیره قشم پرداخت.
مرتضی شیخ زاده ضمن اعلام این مطلب که در جزیره قشم مدت زیادی است که بیمار جدیدی در زمینه کووید 19 معرفی نشده گفت: با بررسی شاخص های آماری در مورد شیوه ابتلای این بیماران، معلوم شد که بالاترین علت ابتلای افراد، سفر به خارج از جزیره قشم بوده است.
وی با تاکید بر اقدام هوشمندانه مدیرعامل سازمان منطقه آزاد قشم برای محدود کردن ترددها به داخل و خارج جزیره در زمان مقتضی عنوان داشت: براساس گزارش اعلام شده از سوی دبیرخانه شورای عالی مناطق آزاد کشور، منطقه آزاد قشم در دو حوزه درمان کرونا و خدمات نرم افزاری توانسته در بین سایر مناطق رتبه نخست خدمت رسانی به مردم را از آن خود کند.
در ادامه این جلسه پس از بررسی مصوبات جلسه قبل توسط عابدین سعادت فر، معاون توسعه مدیریت سازمان منطقه آزاد قشم، پروژه های آسیب دیده بخش خصوصی در ایام شیوع بیماری کووید 19 در حوزه های سه معاونت اقتصادی و سرمایه گذاری، فرهنگی، اجتماعی و گردشگری و فنی و زیربنایی مورد بررسی قرار گرفت.
*حمایت سازمان منطقه آزاد قشم از مشاغل پرریسک
معاون توسعه مدیریت سازمان منطقه آزاد قشم با اشاره به پیش بینی های انجام شده برای احیا و کمک به درآمدهای مشاغل پرریسک در سال جاری بیان داشت: به دستور مدیرعامل سازمان منطقه آزاد قشم، با سه بانک با تراکنش مالی مساعد از سوی این سازمان، رایزنی هایی برای کسب اعتبارات در این زمینه صورت گرفته است.
وی ادامه داد: در همین راستا این سازمان آماده معرفی تعدادی از مشاغل آسیب دیده و پرریسک در ایام شیوع کرونا برای دریافت وام 500 میلیون ریالی 18 درصدی به بانک های طرف حساب منطقه آزاد قشم می باشد.
در ادامه جلسه، کیهان عباسیان، معاون اقتصادی و سرمایه گذاری سازمان منطقه آزاد قشم به معرفی پروژه های صنعت، نفت و انرژی و شیلات و کشاورزی که از آغازفراگیری بیماری کووید 19 دچار توقف فعالیت شده اند، پرداخت.
وی بیان داشت: در حال حاضر 28 پروژه در بخش صنعت، معدن و تسهیل تولید با توان اشتغال برای 377 تن، 6 مجموعه در حوزه نفت و انرژی با اشتغالزایی مستقیم برای 662 تن مستقیم و 240 تن غیرمستقیم در حال اجراست تا در پایان سال 99 وارد چرخه تولید و بازدهی شود.
عباسیان با آرزوی اتمام شرایط پاندمی کروناویروس افزود: در بخش شیلات و کشاورزی، دو پروژه فرآوری، 6 پروژه پرورش ماهی در قفس، هشت پروژه پرورش میگو و سه پروژه کشاورزی با به پایان رساندن مراحل ساخت و بهره وری، برای 895 نیروی بومی اشتغالزایی خواهند داشت.
مرتضی شیخ زاده، معاون فرهنگی، اجتماعی و گردشگری سازمان منطقه ازاد قشم نیز با اشاره به این موضوع که عمده فعالیت های اجرایی این معاونت در بخش گردشگری می باشد، اضافه کرد: حدود 80 پروژه گردشگری در این مدت برای ساخت در حال کار بوده اند که به دلیل شیوع بیماری، به 40 پروژه کاهش پیدا کرده اند.
*28 پروژه عمرانی سازمانی در دست اجرا
محرم بهاروند، معاون فنی و امور زیربنایی سازمان منطقه آزاد قشم نیز در ادامه جلسه با بخش بندی عملکرد پروژه های این معاونت به سه حوزه عمرانی سازمانی، مشارکتی و بخش خصوصی اظهار داشت: در حال حاضر 28 پروزه عمرانی با سرمایه گذاری سازمان منطقه آزاد قشم در دست اجراست که عمده ترین ان در زمینه حمل و نقل و ترانزیت می باشد.
وی پروژه های مشارکتی را 6 مورد عنوان کرد و ادامه داد: بخش خصوصی مستقر در این منطقه نیز 53 پروژه در زمینه های ساخت مجتمع های مسکونی، تجاری و اقامتی در شهرهای قشم و درگهان در دست اجرا دارد که بیشتر آن ها به دلیل شیوع بیماری کروناویروس متوقف شده اند و با رفع این پاندمی، مجددا به چرخه فعالیت وارد خواهند شد.
در پایان این جلسه، حمیدرضا مومنی، مدیرعامل سازمان منطقه آزاد قشم از حضار خواست تا راهکارهای مناسب جهت احیا تمامی فعالیت های اقتصادی و سرمایه گذاری در جزیره را به دقت مورد بررسی قرار داده و برای تامین منابع پروژه های متوقف شده به ویژه در بخش خصوصی چاره اندیشی کرده و در جلسه آتی پیشنهادات مناسب و کاربردی ارایه دهند.
0 دیدگاه