کیش در زمره امن ترین مناطق ایران

کیش در زمره امن ترین مناطق ایران
کیش در زمره امن ترین مناطق ایران

به گزارش رصد اقتصادی و به نقل از  روابط عمومی و امور بین الملل سازمان منطقه آزاد کیش، جعفر آهنگران سرپرست سازمان منطقه آزاد کیش در دیدار با فرمانده انتظامی تهران بزرگ گفت: جزیره کیش با وجود پذیرایی بیش از یک و نیم میلیون مسافر در سال و رشد ساکنان، در شمار امن ترین مناطق کشور است و در این رابطه نقش نیروی انتظامی در کنار سایر دستگاه ها پر رنگ است.

وی افزود: با این حال با هدف ارتقاء هر چه بیشتر زمینه های پیشگیری از وقوع جرم و برخورد سازنده با مرتکبین به بزه و خطا، از تجربیات مجموعه های موفق و بزرگی چون ستاد فرماندهی تهران بزرگ بهره خواهیم برد.

دیگران چه می خوانند:

سردار حسین رحیمی فرمانده انتظامی تهران بزرگ نیز ضمن ابراز خرسندی از انتصاب دکتر آهنگران به مدیریت جزیره کیش که از کانون های مهم گردشگری کشور است، گفت: ایجاد احساس امنیت در جامعه، هدف مهمی است که برای تحقق و استمرار آن از تمام ظرفیت پلیس پایتخت در تعامل با دستگاه های دیگر استفاده می کنیم.

وی افزود: خرسندیم که با ترجیح کار فرهنگی درمقایسه با برخوردهای قهرآمیز، برخورد قاطع با متجاوزین به جان و مال مردم و هوشمندسازی این مجموعه بزرگ، امنیت پایتخت در سطح خوبی تامین شده است.

در این دیدار، سرپرست سازمان منطقه آزاد کیش و فرمانده انتظامی تهران بزرگ با بررسی اقدامات انجام شده و  برنامه های پیش رو، بر لزوم ایجاد بسترهای کارشناسی جهت تبادل تجربیات فیمابین تاکید کردند.

 

کیش در زمره امن ترین مناطق ایران

اخبار وبگردی:

آیا این خبر مفید بود؟