دستورالعمل جامع نظارتی انجمن بین‌المللی ناظران بیمه برای ریسك‌های اقلیمی

انجمن بین‌المللی ناظران بیمه (IAIS)، در ۲۷ فروردین ۱۴۰۴، دستورالعمل جدیدی برای مدیریت ریسک‌های اقلیمی در صنعت بیمه منتشر کرد. این سند، بدون افزودن الزامات تازه، راهکارهایی برای ادغام ریسک‌های اقلیمی در نظارت بیمه‌گران ارائه می‌دهد. وبینار معرفی آن، ۸ اردیبهشت برگزار خواهد شد.
دستورالعمل جامع نظارتی انجمن بین‌المللی ناظران بیمه برای ریسك‌های اقلیمی
دیگران چه می خوانند:

روز 27 فروردین 1404 (16 آوریل 2025)، انجمن بین المللی ناظران بیمه (IAIS)[1]، دستورالعمل نظارتی خود را درباره ریسک‌های مرتبط با اقلیم در بخش بیمه، پس از چهار دوره مشاوره و مشارکت گسترده اعضا و ذینفعان، منتشر نمود.
دستورالعمل مذکور، یک نمای کلی از نحوه اعمال اصول اساسی بیمه منتشره توسط این انجمن را برای رسیدگی به ریسک‌های مرتبط با اقلیم، ارائه می‌دهد.
ریسک‌های مرتبط با اقلیم[2]، از جمله حوادث آب و هوایی حدی[3]، به طور فزاینده‌ای بر مصرف کنندگان و مشاغل تأثیر می‌گذارند و این موضوع، هدف اجتماعی و کلیدی بیمه در ایجاد تاب‌آوری را برجسته می‌سازد. با توجه به اهمیت داشتن بخش بیمه تاب‌آور در سطح کل جهان، با بیمه‌گرانی از لحاظ مالی، سالم و بیمه‌گزارانی، محافظت‌شده، ریسک‌های مرتبط با این حوادث باید توسط بیمه‌گران، به‌خوبی مدیریت شوند. ناظران بیمه نیز به نوبه خود، باید مدیریت چنین ریسک‌هایی را توسط بیمه‌گران، ارزیابی نمایند.
این سند جامع، از ناظران در ادغام مؤثر ریسک‌های مرتبط با اقلیم در شیوه‌های عملیات نظارتی خود حمایت می‌کند و در نتیجه تاب‌آوری بخش بیمه در جهان را تقویت می‌نماید.
دستورالعمل انجمن بین‌المللی ناظران بیمه، الزامات جدیدی را دربرنمی‌گیرد، اما توصیه‌ها، شرح‌ها، پیشنهادات یا نمونه‌هایی از شیوه عملکرد مطلوب را در مورد نحوه اجرای اصول اساسی بیمه (ICPs)[4] به ناظران، ارائه می‌دهد. این دستورالعمل بر پایه و جایگزین یک دستورالعمل پیشین منتشره در سال 2021 در مورد ریسک‌های مرتبط با اقلیم است. همچنین، دستورالعمل مزبور به حمایت این انجمن از تلاش‌های چندجانبه برای ایجاد تاب‌آوری، از جمله تلاش برای رسیدگی به شکاف‌های حفاظتی در برابر بلایای طبیعی، مربوط می‌شود.
دستورالعمل مذکور، شیوه‌ها و رهنمود‌های مطلوبی را برای ناظران در چندین حوزه، از جمله موارد ذیل، ارائه می‌نماید:
· نقش ناظران در ارزیابی ریسک‌های مرتبط با اقلیم؛
· ادغام ریسک‌های مرتبط با اقلیم در چارچوب‌های نظارتی با توجه به حاکمیت شرکتی[5]، مدیریت ریسک و کنترل‌های داخلی[6]؛
· تأثیر ریسک‌های مرتبط با اقلیم بر روی ارزشیابی[7] و شیوه‌های سرمایه‌گذاری؛
· گزارش نظارتی، افشای عمومی و نظارت کلان احتیاطی[8] درباره ریسک‌های مرتبط با اقلیم؛
· مسائل نظارتی گروه[9]؛
· نقش تحلیل سناریوی ریسک مرتبط با اقلیم و ملاحظات مهم در رابطه با تأثیر ریسک‌های مرتبط با اقلیم بر رفتار بازار[10].
در همین راستا، انجمن بین‌المللی ناظران بیمه، در روز دوشنبه 8 اردیبهشت (28 آوریل) از ساعت 13:00 تا 14:30 به وقت اروپای شرقی (14:30 – 16:00 به وقت تهران)، یک جلسه وبینار عمومی برای بحث در مورد دستورالعمل مذکور، برگزار خواهد نمود.
به منظور شرکت و ثبت‌نام در وبینار مذکور روی این لینک، کلیک نمایید.
ضمناً، برای مطالعه دستورالعمل نظارتی ریسک‌های مرتبط با اقلیم انجمن بین‌المللی ناظران بیمه روی این لینک، کلیک کنید.

دستورالعمل جامع نظارتی انجمن بین‌المللی ناظران بیمه برای ریسك‌های اقلیمی

اخبار وبگردی:

آیا این خبر مفید بود؟