سارا رسول زاده بازیگر نقش نجلا در سریال نجلا کیست ؟ + بیوگرافی و تصاویر

سارا رسول زاده بازیگر نقش نجلا در سریال نجلا کیست ؟ + بیوگرافی و تصاویر
سارا رسول زاده بازیگر نقش نجلا در سریال نجلا کیست ؟ + بیوگرافی و تصاویر
اولین قسمت از مجموعه نجلا روز پنجشنبه ۱۷ مهر ماه سال ۱۳۹۹، مصادف با اربعین حسینی ۲۰ صفر، ساعت ۲۰:۴۵ روی آنتن شبکه سه سیما رفت که در آن سارا رسول زاده نقش نجلا را در این سریال بازی میکند.
 
 

 

خبر داغ و جنجالی : تجاوز به نازنین در بوتیک غوغا به پا کرد + جزئیات


 

 

آشنایی با سریال نجلا

 

دیگران چه می خوانند:
آشنایی با سریال نجلا آشنایی با سریال نجلا
 

نجلا مجموعه تلوزیونی مناسبتی است به کارگردانی خیرالله تقیانی‌پور و تهیه‌کنندگی سعید سعدی است که اولین قسمت از این مجموعه روز پنجشنبه ۱۷ مهر ماه سال ۱۳۹۹، مصادف با اربعین حسینی ۲۰ صفر، ساعت ۲۰:۴۵ روی آنتن شبکه سه سیما رفت.در این سریال نقش اصلی داستان نجلا نام دارد که سارا رسول زاده به ایفای این نقش می پردازد.

 

 
 

 

قصه سریال نجلا در سال ۵۸ می گذرد و دختری به یک پسر عاشق در آن اوضاع آشفته و نا امنی ها وعده ای می دهد که طی آن اگر پسر بتواند او را از مرز رد کند و به زیارت اربعین برسد، در قبال عشقش به او پاسخ مثبت می دهد، اما همه اینها در طول مسیر دست خوش اتفاق‌هایی می شود.

 

بیوگرافی بازیگر نقش نجلا در سریال نجلا

 

بیوگرافی بازیگر نقش نجلا در سریال نجلا بیوگرافی بازیگر نقش نجلا در سریال نجلا
 

سارا رسول زاده که حالا نقش نجلا را در سریال نجلا بازی میکند یکی از فعال ترین ها در تئاتر می‌باشد. سارا رسول زاده اصالتا تبریزی می باشد. او همچنین مجری برنامه ترمه طلا نیز بوده اسـت ودر نخستین تست برای اجرا در تلویزیون قبول شده اسـت. در ادامه بیشتر با سارا رسول زاده آشنا می‌شویم.

 

سارا رسول زاده متولد سال ۱۳۶۸ و آخرین فرزند یک خانواده ی شش نفری اسـت. او اصالتا تبریزی اسـت. والدین سارا دو اصل را در تربیت فرزندان خود همیشه مدنظر داشته اند: برخورداری از تحصیلات عالیه از دیدگاه مادر و مشغولیت بـه یک رشته ورزشی برای سلامتی از دیدگاه پدر.

 

بر اساس همین دو اصل سارا رسول زاده از همان دوران کودکی با هندبال آشنا شد و یکی از علاقه مندی هایش تداوم تحصیلات دانشگاهی اسـت. او چندین سال عضو تیم هندبال نفت بود. فعالیتی کـه نگرانی مادر را برای عدم صرف زمان کافی برای تحصیلات او در پی داشت. سارا در دوران دانش آموزی چندین تئاتر عروسکی داشت و چند اجرای تئاتر هم در آن دوران با بازی او همراه بوده اسـت.

 

تحصیلات سارا رسول زاده بازیگر نقش نجلا 

پیگیری های مادر برای ادامه تحصیل فرزندان، موجب گردیده اسـت تا یکی از خواهرهای سارا اکنون دانشجوی مقطع دکترا و دیگری مشغول بـه ادامه تحصیل در رشته حقوق باشد. برادر سارا هم در رشته مکانیک فارغ‌التحصیل شده اسـت. خود سارا رسول زاده نیز دارای مدرک کارشناسی مدیریت صنعتی اسـت.

 

 سارا رسول زاده بازیگر نقش نجلا
 سارا رسول زاده بازیگر نقش نجلا
 

فعالیت سارا رسول زاده در حوزه تئاتر

جالب اسـت بدانید کـه سارا رسول زاده هیچ دوره آکادمیکی را در زمینه بازیگری پشت سر نگذاشته اسـت. تنها حضور او دریک دوره آموزش بازیگری، بـه وُرک شاپ های استاد علی رفیعی مربوط میشود. او از یک معلم قدیمی در دوران دبیرستان با نام «آیدا کریمی» هم بعنوان تنها استادش قبل از علی رفیعی نام می‌برد.

 

سارا رسول زاده راه آشنایی با مخاطبان خودرا از سال های قبل، با فعالیت در حوزه ی مجری گری و تئاتر آغاز کرده بود. اما درسال ۱۳۹۴ و با شروع سریال «عاشقانه» چهره او در قالب بازیگری، بیش از پیش معرفی شد. سارا رسول زاده در کارنامه هنری خود سابقه ای طولانی در تئاتر عروسکی دارد.

 

او از دوران کودکی با این سبک از تئاتر آشنا شد و تا دوران دانشجویی همان‌ گونه این فعالیت را گاه و بی گاه انجام می داد. رسول زاده در حوزه تئاتر هم، در همین زمان کوتاه، اثر درخشان «یِرما» از استاد علی رفیعی را در کارنامه هنری خود دارد. او با تلاش و همچنین بـه پشتوانه سابقه تئاتری خود برای حضور در وُرک شاپ های علی رفیعی انتخاب شد.

 

مجری گری سارا رسول زاده بازیگر نقش نجلا 

سارا رسول زاده در اوایل سال ۱۳۸۸ با تماس از طرف شخصی کـه هنوز هم می‌گوید وی را بـه جا نیاورده، جهت شرکت در تست مجری گری بـه سازمان صدا و سیما دعوت میشود. سارا خیلی خوب از پس این تست برمی آید و نخستین بار در قاب تلویزیون با برنامه ای بنام «ترمه طلا» ظاهر میشود.

 

این برنامه بـه سفارش گروه کودک و بـه کارگردانی «محمد رضا حیدری» توجه مخاطبان را جلب می کند. تا جاییکه رسول زاده میگوید: «بسیاری مرا با نام طلا می شناسند.» رسول زاده کار اجرا را بسیار سخت می‌داند و تجربه تئاتری اش را علت موفقیت در حوزه مجری گری میداند. او پس از موفقیت برنامه ترمه طلا در همان شبکه دوم سیما، مجری برنامه زنده آفتابگردان شد.

 

رسول زاده پس از موفقیت دراین برنامه راهی شبکه ی جام جم می‌شود. او مجری گری برنامه «دوستان» بـه تهیه کنندگی مسعود ساکت راکه پیش ازآن توسط زهرا عاملی از مجریان شناخته شده صدا و سیما اجرا می شد، در دست گرفت. سارا برای مدت کوتاهی در برنامه ی «مثبت مـن» از شبکه ی پنج سیما مشغول بـه فعالیت بود.

 

آخرین حضور سارا در جایگاه مجری گری بـه برنامه باکیفیت «سپید پر رنگ» با تهیه کنندگی الهه بهبودی باز میگردد. این برنامه کـه تا اواسط سال ۱۳۹۳ ادامه داشت؛ یکی از موفق ترین برنامه های سارا رسول زاده بوده اسـت. او الهه بهبودی رابه سبب برنامه «جمع مـا» کـه آن روزها با اجرای آزاده نامداری پخش می شد، می شناخت.

 

علایق سارا رسول زاده بازیگر نقش نجلا 

سارا رسول زاده اثر سینمایی ماندگار علی رفیعی با نام «ماهی ها هم عاشق میشوند» را بسیار دوست دارد و آرزو دارد روزی در فیلمی با کارگردانی علی رفیعی بر روی صحنه سینما ظاهر شود. سارا دوست دارد مسیر بازیگری منحصر بـه فرد خودش رابا توجه بـه ویژگی های ظاهری و توانایی های درونی اش داشته باشد.

 

او هیچ گاه از بازیگر خاصی بعنوان الگو نام نبرده اسـت، اما بازیگران مورد علاقه بسیاری در بین اهالی سینمای کشور ایران دارد. او از رویا تیموریان، گلشیفته فراهانی و فاطمه معتمد آریا به همراه پرویز پرستویی، فرهاد اصلانی و سیامک صفری بعنوان بازیگران مورد علاقه اش نام می‌برد.

 

 

مصاحبه با سارا رسول زاده بازیگر نقش نجلا

 

مصاحبه با سارا رسول زاده بازیگر نقش نجلا

مصاحبه با سارا رسول زاده بازیگر نقش نجلا

 

متولد چه سالی هستید و در چه رشته ایی درس خوانده اید؟

من متولد سال ۱۳۶۸ هستم. بچه ی ته تغاری خانه با دو خواهر و یک برادر که رشته هیچ کدام هنر نبوده، یک خواهرم مشغول تحصیل در مقطع دکتری است خواهر دیگرم حقوق می خواند و برادرم مکانیک طبعا با رشد کردن در چنین خانواده ایی من سراغ تحصیل در رشته ی هنر نرفتم و در حال حاضر دانشجوی مدیریت صنعتی هستم، باید بگم که رشته تحصیلی ام را دوست دارم با احترام به تمام کسانی که هنر خوانده اند باور من این است که تحصیل هنر در ایران فایده چندانی ندارد البته نباید از این بگذریم که بچه های گروه هنر فیلم زیاد دیده اند و دایره مطالعاتی شان وسیع است که من سعی می کنم این خلا را با مطالعه شخصی جبران کنم. اقبال یک هنرمند گاهی براساس سلیقه ی مخاطب رقم می خورد. بازیگر در ایران همیشه باید منتظر باشد و تا یک زمان خاصی روی بورس است، من برای اینکه نمی خواستم به چیزی وابسته باشم رفتم سراغ رشته ایی که از طریق آن بتوان آینده مالی مطمئنی داشت.

 

باور عام این است که مجری گری کار پردرآمدی است مگر برای اجرا دستمزد خوبی دریافت نمی کنید؟

مجری ها بیشتر پول خود را از استیج در جشن ها یا ایام خاص در می آورند که آن هم توانایی خاص خود را می طلبد، گاهی ممکن است یک مجری تا سه میلیون هم برای یک اجرای استیج بگیرد اما با این وجود من مجری استیج نیستم و علاقه ایی به این کار ندارم.

 

چطور شد که وارد حیطه ی مجری گری شدید؟

من ابتدا فقط بازیگری تئاتر را دوست داشتم و اصلا به مجری گری فکر نمی کردم. شروع فعالیت تئاترم تو حوزه ی دانش آموزی با کانون پرورش فکری کودکان بود. ده سال آنجا کار تئاتر عروسکی کردم و جایزه ی عروسک گردان برتر را گرفتم. همان سال ها نیز در تئاتر دانشجویی جایزه بهترین بازیگری گرفتم.

 

ورودم به عرصه ی اجرا اتفاقی بود یک روز کسی که هرگز نفهمیدم چطور و از کجا من را می شناخت با من تماس گرفت که برای اجرا تست مجری گری بدهم، من تست دادم و قبول شدم. اولین کارم در تلویزون سال ۱۳۸۸ با برنامه «ترمه طلا» برای گروه کودک به کارگردانی محمدرضا حیدری بود که در آن کار مجری بازیگر بودیم، هنوز هم برخی من را با نام طلا در آن مجموعه می شناسند. بعد از آن برنامه زنده «آفتاب گردان» برای گروه نوجوان در شبکه دو را اجرا کردم.

 

اولین روز اجرای زنده ی من بدترین روز زندگی ام بود آن روز باید یک متن دانستی علمی را از حفظ اجرا می کردم من با اعتماد به نفسی که از بازی در تئاتر داشتم متن را یک دور خواندم و گفتم آماده ام به محض روشن شدن دوربین تپق ها بود که پشت سر هم می آمد. بعد از آن اجرا از استودیوی جام جم تا ونک اشک ریختم و فکر کردم این پایان کارم در اجرا است. آن شب خانم آیدا کریمی مربی تئاترم در دبیرستان به من گفت که قرار نیست همه از اول خوب باشند. تو پرانتز بگم که من هیچ وقت دوره ی مجری گری یا بازی ندیدم تنها معلم من تا قبل از آشنایی با دکتر علی رفیعی همین خانم آیدا کریمی در دبیرستان بود. رشته من در دبیرستان تجربی بود و تمام زنگ هایی که درس جدی نداشتیم می رفتم تمرین تئاتر این آخری ها سر کلاس های ریاضی و شیمی هم به هوای تئاتر حاضر نمی شدم.

 

اجرای زنده خیلی به تئاتر شبیه است. مجری باید بتواند برنامه را جمع کند، چالش به وجود بیاورد تا برنامه جذاب شود. بعد از این کار دو سال کارنکردم تا اینکه اومدم به برنامه «دوستان» به تهیه کنندگی مسعود ساکت اُف در شبکه جام جم، قبل از من در این برنامه زهرا عاملی یکی از مجری های توانمندمان بودند بعد فائزه یادگاری آمدند و بعد من که غدمتم در آن برنامه از بقیه بیشتر شد. بعد از تمام شدن برنامه «دوستان» بلافاصله برنامه ی «سپید پررنگ» به تهیه کنندگی الهه بهبودی آغاز شد که این برنامه نیز تا آخر شهریور۹۲ ادامه دارد.

 

من الهه بهبودی را از سر برنامه ی «جمع ما» با اجرای آزاده نامداری می شناختم و از همکاری با او بسیار لذت می برم. کم پیش می آید که یک تهیه کننده خانم با یک مجری خانم کنار بیاید ولی خانم بهبودی با وجود این که سن زیادی ندارند کارشان را به خوبی بلدند و حرفه ی خود را به خوبی می شناسند. «سپید پررنگ» برنامه ایی است پیرامون مشکلات جوانان.در این برنامه مشکلات جوانان را مطرح می کنیم و با مهمان هایمان نیز فارغ از چهره و حرفه ایی که دارند راجب موضوع برنامه گفتگو می کنیم. از مهمانانی که در برنامه حضور داشتند می توان به الهام حمیدی، افسانه پاکرو، بهاره رهنما، مژده لواسانی، شقایق دهقان به همراه دخترش می توان اشاره کرد.

 

در ابتدای برنامه «سپید پر رنگ» لباس های خیلی خاصی می پوشیدید که بین لباس مجری های دختر و پسر هارمونی خاصی وجود داشت، آیا طراح لباس داشتید؟
 بله خانم آنا ثانی طراح لباس «سپید پررنگ» بودند که متاسفانه در حال حاضر دیگر با این برنامه همکاری ندارند. از طراحی لباس و صحنه برنامه مشخص بود که تهیه کننده چقدر نسبت به کارش حرفه ایی برخورد می کند.

 

 سارا رسول زاده بازیگر نقش نجلا  سارا رسول زاده بازیگر نقش نجلا
 

به نظر شما چهره مجری و طرز لباس پوشیدنش در کیفیت اجرا چقدر مهم است؟

به نظر من چهره آنقدر مهم نیست مهم توانمندی یک مجری است. اپرا گِیل وینفری از مشهورترین مجری های جهان از دید برخی شاید به لحاظ زیبایی یک زن معمولی باشد اما این مجری با خلاقیت خود به ملکه میزگردها بدل شد، بنابراین توانمندی یک مجری فقط بسته به ظاهر او نیست.

 

معمولا برای اجرا باید متن حفظ کنید؟

در برنامه های تولیدی که پلاتو می گوییم متن داریم ولی برنامه های زنده معمولا گفتگو محور است یک ساعت قبل از برنامه با تهیه کننده راجب فضای برنامه صحبت می کنیم یک سری سوال هم در اختیارم می گذارند اما من سوال های خودم را فی البداهه و در مسیر گفتگو خلق می کنم، خود شما الان که دارید با من مصاحبه می کنید یک سری سوال جلوی تان هست که اصلا به آن ها نگاه نکردید و سوال هایتان در لحظه و در مسیر گفتگو شکل گرفت.

 

می دانم که قیاس مجری گری و بازیگری قیاس درستی نیست، ولی شما به عنوان یکی از معدود مجری های خانم که کار حرفه ایی تئاتر می کنید به نظرتان تجربه ی کدام یک از این دو سخت تر است؟

مجری گری برنامه های زنده و بازیگری تئاتر به یکدیگر کمک می کنند ولی کار مجری به دلیل گسترده بودن دایره ی مخاطبانش حساس تر است. از یک بازیگر می توانند بپذیرند که در یک نقش خوب یا بد باشد اما اشتباهات مجری به راحتی بخشیده نمی شود.

 

آیا علاقه به ایفای نقش جلوی دوربین سینما دارید؟

 من تا به حال هرچه پیشنهاد برای کار در سینما داشتم را رد کردم. استارت تجربه سینما برای من خیلی مهم است و فعلا قصد ندارم جلوی دوربین بروم. قبل از ورود به حیطه مجری گری یک تله فیلم برای جشنواره پلیس بازی کرده بودم. یک کار نمایشی هم به نام «چاپ شصتم» با آقای حیدری برای شبکه یک کار کردم. آرزوی من این است که اگر قرار باشد در سینما کار کنم جلوی دوربین خود دکتر رفیعی بروم و عاشقانه سبک کار او در «ماهی ها عاشق می شوند» را می پسندم. من خیلی شانس داشتم که اولین تجربه ی جدی تئاترم را با دکتر رفیعی شروع کردم.

 

 آیا الگویی برای بازیگری دارید؟

الگو ندارم زیرا معتقدم در هنر نباید کسی را الگو قرار داد، هنر برای زنده ماندن نیاز به زایش و کار نو دارد. اما بازیگر مورد علاقه زیاد دارم؛ فاطمه معتمد آریا، رویا تیموریان، گلشیفته فراهانی، ریما رامین فر، مریم سعادت و تمام بازیگرهایی که به واسطه ی چهره مطرح نشده اند را دوست دارم. در ایران همه دنبال چهره هستند و به طرز عجیبی صورت ها شبیه به هم شده. از بازیگران مرد نیز سیامک صفری، فرهاد اصلانی، حمید فرخ نژاد، پرویز پرستویی، علی سرابی، احمد مهران فر را دوست دارم.

 

به عنوان سوال پایانی نقطه ضعف و قدرت خودتان را در مجری گری و بازی چه می دانید؟

بزرگترین نقطه ضعف من این است که روحیاتم خیلی روی کارم اثر می گذارد. گاهی که اتفاق بدی برام می افتد این را نمی توانم پنهان کنم.

 

نقطه قوتم این است که پشتکار بسیار زیادی دارم. آدم مغروری نیستم. اگر کسی به من بگوید که اینجا را بد بودی یا اگر اینطور بودی بهتر بود من به این نقدها گوش می دهم و این می رود در ذهنم که باید اصلاحش کنم. البته گاهی شاید این به ضرر بازی ام تمام شود چون از خلاقیتم کم می کند. ولی من معمولا ایراداتی که بهم می گویند را با تمرین زیاد و پشت کار حل می کنم.

 

 

 

سارا رسول زاده بازیگر نقش نجلا در سریال نجلا کیست ؟ + بیوگرافی و تصاویر

اخبار وبگردی:

آیا این خبر مفید بود؟