به نقل از رسانه راه پرداخت، این رویداد به موضوعات مرتبط با بازاریابی دیجیتال میپردازد و با همت دیامبورد که رسانه تخصصی دیجیتال مارکتینگ است برگزار میشود. در هشتمین رویداد دیامتاک، ارائههای مختلفی برگزار شد، یکی از ارائه های متفاوت این رویداد را احسان مهدیزاده درباره جهان متاورس و متعلقاتش داشت.
احسان مهدیزاده مدیر ارشد مارکتینگ و عضو هیئتمدیره والکس که در زمینه خریدوفروش رمزارز فعالیت دارد، در این رویداد ارائه جامعی در مورد جهان متاورس داشت. او صحبتهایش را با معرفی جهانهای پیش از متاورس آغاز کرد و توضیح داد: «جهان آنلاین، اولین جهانی بود که پس از رواج اینترنت در جهان شکل گرفت. در این جهان، زندگی دیجیتال و آنلاین وجود دارد. وبسایتها، شبکههای اجتماعی، بازیهای آنلاین و در واقع هرچه که تاکنون از وب شناختهایم در این جهان جای میگیرد.»
او ادامه داد: «مولتیورس جهان دوم است که جهانی ماروِلی و هالیوودی است و نمونه خوبش را در فیلم میانستارهای میبینیم. در این جهان، جریانهای فیزیکی همزمان و موازی که از نظر تاریخی در یک وقت مشخص اتفاق نمیافتد، وجود دارند.»
مهدی زاده توضیح داد که جهان سوم هم جهان متاورس است که ترکیب جهان آنلاین و مولتیورس است. «متاورس آینده اینترنت است و قسمت حذفنشدنی از زندگی بشر خواهد شد. سرمایهگذاریهایی که روی آن انجام میشود گواه اهمیت آن در آینده است. حذف و نپذیرفتن متاورس امکانناپذیر است. در فضای آنلاین میتوانید تجربه جهانهای موازی را داشته باشید. متاورس تاریخ و جغرافیای نامحدود دارد و در هرلحظه میتوانیم تجربههای نزدیک به واقعیت از اتفاقات داشته باشیم.»
عضو هیئتمدیره والکس توضیح داد: «بحث پرداخت در جهان متاورس، از مهمترین ویژگیهای این جهان است که پروتکلها و استانداردهای خودش را دارد و جهان مجازی را از اینکه فقط بستری برای سرگرمی باشد دور میکند. ویژگی دیگر این جهان این است که همزمان و پیوسته میشود هم در متاورس بود و هم در زندگی واقعی؛ یعنی بودن در مکانهای موازی و در جغرافیاهای ناهمسان.»
مهدی زاده همچنین گفت: «آواتار ما، هویت و جسم ماست در دنیای متاورس که میشود آن را بهصورت واقعی مطابق با ویژگیهای خودمان بسازیمش و یا تغییرش بدهیم، ولی منحصراً متعلق به ماست. آواتارها در این دنیا با هم حرف میزنند و تعامل میکنند. آوارتارها میتوانند لباس و حیوان خانگی و خانه و لوازم خانه بخرند و شرایطی شبیه یک زندگی واقعی را در متاورس تجربه کنند.»
چالشهای متاورس
به گفته احسان مهدیزاده، بعضی از صاحبنظران معتقدند این یک اتفاق سالم برای جهان نیست اما اجتنابناپذیر است. «علاوه بر آن، اینکه شرکتهای مختلفی دارند پروژههای مختلفی را در دنیای متاورس انجام میدهند چالش دیگر این جهان است. متاورس غایی زمانی اتفاق میافتد که این شرکتها به هم بپیوندند و پروژههایشان یکپارچه بشود. چالش بر سر راه این بههمپیوستگی این است که پروژهها بتوانند کدهای همدیگر را بخوانند.»
به گفته مهدیزاده، راههای درآمدی در متاورس عبارتاند از فروش فضای تبلیغاتی، فروش اشیاء مختلف مثل خانه و وسایل دیگر. تأسیس فروشگاههای مجازی مربوط به برندهای مختلف، سرمایهگذاری و خرید ملک.
«با این حال مرسومترین روش جلب سرمایه در جهان متاورس، فروش سهام در قالب توکنها است. همه شرکتها کوینها و توکنهای خودشان را دارند، مثل سهامهایی که توسط شرکتهای مختلف ارائه میشود».
مهدیزاده در انتهای ارائهاش، مجموعه والکس را معرفی کرد و توضیح داد: «والکس پلتفرم معاملاتی ارز دیجیتال است. وقتی متاورس بر سر زبانها افتاد فروش ارزهای دیجیتال هم قوت بیشتری گرفت. ما تصمیم گرفتیم یک سری کوینها و توکنهای متاورسی را لانچ و برای خریدوفروش عرضه کنیم.» عضو هیئتمدیره والکس در مورد چالشهایی که در این زمینه وجود دارد نیز گفت: «صنعتی که ما و همچنین رقبایمان در آن کار میکنیم، صنعت سخت و پیچیدهای است که در ایران سه، چهار سال بیشتر عمر ندارد. مهمترین مسئله نیز برای اما این است که باید همیشه همگام با دانش جهان و بهروز باشیم.»
0 دیدگاه