نرخ ارز دلار سکه طلا یورو | دوشنبه 19 آبان | 99/8/19

نرخ ارز دلار سکه طلا یورو | دوشنبه 19 آبان | 99/8/19
نرخ ارز دلار سکه طلا یورو | دوشنبه 19 آبان | 99/8/19

 

 

نرخ ارز دلار سکه طلا یورو | دوشنبه 19 آبان | 99/8/19

 

 

دیگران چه می خوانند:

 


بیشتر بخوانید : نرخ ارز دلار سکه طلا یورو | سه شنبه 20 آبان | 99/8/20


 

 

خبرداغ : توهین ریحانه پارسا به گلشیفته فراهانی جنجالی شد + فیلم

 

 

قیمت جهانی طلا امروز دوشنبه 19 آبان 99​

به دنبال تضعیف ارزش دلار و امیدواری ها به اقدامات محرک اقتصادی بیشتر از سوی دولت جو بایدن قیمت طلا روز دوشنبه شاهد افزایش بود.

قیمت هر اونس طلا امروز با 0.42 درصد افزایش به 1959 دلار و 45 سنت رسید. قیمت فلز زرد در معاملات آتی امروز و برای تحویل در ماه دسامبر نیز با 0.51 درصد رشد به 1961 دلار و 60 سنت رسید.​

هووی لی اقتصاددان بانک او سی بی سی در این باره گفت: «چشم انداز اقدامات محرک اقتصادی جدید سبب رشد قیمت طلا شده و ارزش دلار را کاهش داده است.» شاخص ارزش دلار امروز به پایین ترین رقم 10 هفته گذشته رسید. به گفته لی «این می تواند شروع یک رشد بلندمدت برای قیمت طلا باشد.»

جو بایدن، نامزد دموکرات انتخابات ریاست جمهوری آمریکا روز شنبه توانست حدنصاب 270 رای الکترال لازم برای راهیابی به کاخ سفید را از آن خود کند. به نظر می رسد که جمهوری خواهان کنترل سنا را حفظ کرده اند، اما تا زمانی که سرنوشت انتخابات میان دوره ای در جورجیا در ماه ژانویه تعیین نشده، ترکیب نهایی آن مشخص نخواهد بود.

دانیل هاینس، تحلیلگر موسسه ای ان زد در یادداشتی نوشت: «یک سنای دو پاره نشان می دهد که تصویب بسته های محرک مالی دشوار خواهد بود. بنابراین احتمالا همچنان عده ای از ورود به بازار طلا امتناع می کنند.»

وی افزود: «اما با این حال احتمالا فدرال رزرو اقدامات محرک اقتصادی بیشتری را به کار خواهد گرفت.»

روند بی سابقه چاپ پول و نرخ پایین بهره در کشورهای جهان طی ماه های گذشته که با هدف مهار تبعات مخرب اقتصادی بحران کرونا اتخاذ شده سبب افزایش قابل توجه قیمت طلا شده است.

از آنجایی که اقتصاد جهانی همچنان تحت تاثیر کروناست، سرمایه گذاران پیش بینی می کنند نرخ پایین بهره و تضعیف دلار همچنان تداوم داشته باشد و همین مسئله اشتها برای خرید طلا را بالا نگه می دارد // رکنا 

 

 

قیمت دلار و یورو اعلام شد / نرخ ارز صرافی ملی 99/8/19

نرخ ارز در صرافی‌ ملی امروز دوشنبه ۱۹ آبان ماه اعلام شد و قیمت دلار و یورو نسبت به دیروز افزایش یافت تا بهای دلار پس از افزایش ۷۰۰ تومانی به رقم ۲۴ هزار و ۲۰۰ تومان برسد.

امروز یکشنبه 18 آبان نرخ ارز در صرافی ملی برای سومین بار اعلام شد.

بر این اساس قیمت دلار برای فروش در صرافی ملی، 24200 تومان اعلام شد. اما برای نرخ خرید دلار در این صرافی رقم صفر تعیین شد. قیمت دلار در بانک مرکزی ۴۲۰۰ تومان قیمت خورده است.

قیمت یورو نیز برای فروش در صرافی‌ ملی 28700 تومان اعلام شده؛ قیمت خرید یورو نیز در این صرافی صفر قیمت خورده است. بهای یورو در بانک مرکزی نیز 4985 تومان تعیین شده است. / تجارت نیوز

 

 


خبرداغ : رقص نامتعارف گلشیفته فراهانی بعد از برهنه شدن + فیلم لورفته


 

 

افت قیمت در بازار طلا و سکه متوقف شد / قیمت دلار و یورو امروز ۹۹/8/18

قیمت طلا و سکه امروز، بر خلاف ثبات بهای طلای جهانی و افت نرخ ارز، افزایش یافت که بر این اساس قیمت سکه تمام طرح جدید به دوازده میلیون و ۵۶۸ هزار تومان رسید.

قیمت طلا امروز با توجه به تعطیلی بازارهای جهانی تغییری نداشت و در رقم 1951 دلار در هر اونس ثابت ماند.

قیمت دلار در بازار آزاد امروز یکشنبه 18 آبان ساعت 19، با 999 تومان کاهش نسبت به روز گذشته 23،500 تومان‌ معامله شد.

همچنین، بانک مرکزی قیمت دلار رسمی را ۴،۲۰۰ تومان اعلام کرده است.

صرافی‌های بانک‌ها امروز ‌یکشنبه قیمت دلار را برای فروش به مردم 23 هزار و 500 تومان اعلام کرده‌اند. قیمت خرید دلار امروز در صرافی‌ها اعلام نشده است.

قیمت یورو در بازار آزاد امروز ‌یکشنبه 18 آبان ساعت 19، با 1،141 تومان کاهش نسبت به روز گذشته 27،752 تومان معامله شد.

همچنین، قیمت یورو در بانک مرکزی ۴،۶۸۵ تومان تعیین شد.

بر همین‌ اساس طی روز جاری قیمت فروش یورو در صرافی‌های بانک‌ها، 27 هزار و 750 تومان‌ اعلام شده است؛ قیمت خرید یورو نیز در این صرافی‌ها اعلام نشده است.

طبق نرخ‌های اعلامی اتحادیه طلا و جواهر تهران سکه و ارز تا ساعت 19، قیمت سکه تمام طرح قدیم دوازده میلیون و 400 هزار تومان و قیمت سکه تمام طرح جدید دوازده میلیون و 568 هزار تومان در بازار طلا و سکه است که قیمت انواع سکه نسبت به روز گذشته افزایش یافته است.

در بازار طلای امروز هر گرم طلای ۱۸ عیار، یک میلیون و 166 هزار و 300 تومان قیمت دارد.

نیم‌سکه، 6 میلیون و 900 هزار تومان در بازار معامله می‌شود، قیمت ربع‌سکه و قیمت سکه یک گرمی نیز به ترتیب 4 میلیون و 800 هزار تومان و دو میلیون و 600 هزار تومان است. // تجارت نیوز 

 

 

بازندگان کاهش قیمت دلار / ریزش سریع دلار خوب است یا بد؟

دلار در پنج روز اخیر پنج هزار تومان ارزان شده و این در وهله اول خبر خوشحال‌‌کننده‌ای به نظر می‌رسد اما این همه ماجرا نیست و طبیعتا این ریزش بازندگانی هم دارد. علاوه بر این، آن‌طور که کارشناسان می‌گویند هر چه نوسانات کاهشی سریع‌تر اتفاق بیفتد امکان بازگشت قیمت هم بیشتر است.

قیمت دلار نسبت به هفته‌های گذشته کاهش یافته است، آن هم به سرعت. نرخ دلار که 25 مهرماه در قله 32 هزارتومانی جا خوش کرده بود امروز صبح 18 آبان ماه، در صرافی ملی پا به کانال 22 هزار تومانی گذاشت. این یعنی 10 هزارتومان کاهش ظرف سه هفته.

در واقع ارز با همان سرعتی که پرواز کرده بود در حال سقوط است و این در وهله اول خبر خوشحال‌کننده‌ای به نظر می‌رسد چرا که نرخ ارز در ایران مهم‌ترین عامل اثرگذار روی نوسانات اقتصادی محسوب می‌شود.

پس طبیعتا همان‌طور که افزایش آن می‌تواند قیمت‌ها را از پوشک‌ بچه گرفته تا سیمان افزایش دهد، کاهش آن نیز، با صرف‌نظر از چسبندگی قیمت‌ها، می‌تواند موجب بهبود قیمت کالاها شود.

اما این ماجرا طرف دیگری هم دارد. همان‌طور که رشد ناگهانی زیان ایجاد می‌کند، کاهش ناگهانی هم نمی‌تواند برای همه بی‌زیان باشد.

زیان سنگین در انتظار فعالان اقتصادی

مهدی سوری، کارشناس بازارهای مالی، معتقد است کاهش دلار و رسیدن آن به مبلغ زیر 20 هزار تومان به نوع دیگری می‌تواند به اقتصاد لطمه بزند. او مصداق این زیان را کارخانه‌هایی می‌داند که مواد اولیه‌شان را با قیمت بالاتری خریده‌اند و درصورت کاهش شدید قیمت ارز دیگر توجیه اقتصادی برای تولید پیدا نخواهند کرد.

به باور او همان طور که افزایش شدید دلار می‌تواند لطمه بزند کاهش شدید آن هم می‌تواند آسیب‌زا باشد.

احمد مجتهد، رئیس پژوهشکده پولی و بانکی نیز اعتقاد دارد که با کاهش سریع دلار در وهله اول سفته‌بازان بیش از همه زیان می‌بینند. سپس هم تولیداتی از جمله پروشیمی و فلزات متاثر می‌شوند. چرا که صادرات آن‌ها به دلار است و دلار ثابت است اما در نهایت قرار است این دلار به ریال تبدیل شود بنابراین نرخ ارز برای آن‌ها مهم است.

او می‌گوید: صادرکنندگان با کاهش نرخ ارز متصرر می‌شوند ضمنا سهام آنان نیز با ریزش مواجه می‌شود. این ریزش آینده صادرات را تحت تاثیر قرار خواهد داد.

سرعت نوسانات منطقی نیست

میثم خسروی، کارشناس امور بانکی، عنوان می‌کند: صادرکنندگان مبتنی بر یک نرخ ارز خاصی برنامه‌ریزی می‌کنند، مثلا فرد 7 ماه قبل پسته کاشته و اکنون فصل صادرات اوست اما کاهش ناگهانی ارز اکنون تمام صادرات را تحت تاثیر قرار می‌دهد.

او تاکید دارد که لازم است بانک مرکزی به کنترل نوسانات نرخ ارز حساس باشد.

خسروی ادامه می‌دهد: این اصلا منطقی نیست که در عرض چند روز قیمت ارز حدود 10 هزار تومان بریزد چون در این حالت با همان شتاب هم نرخ افزایشی خواهد شد. اگر بانک مرکزی این نوسانات را هم نتواند کنترل کند آن وقت نقش بانک مرکزی چیست؟

به باور این کارشناس در حال حاضر بانک مرکزی از ریزش ارز ذوق‌زده شده و در این تنور می‌دمد در صورتی که حتی اگر بر اساس فاندامنتال نرخ ارز 20 هزارتومان هم باشد لازم است که در یک فرایند تدریجی کاهش مدیریت شود تا جامعه کم کم نرخ جدید را بپذیرد، آن زمان این تغییر نرخ پایدار است. نمی‌شود در شش ماه نرخ صد درصد افزایش یابد و در دو هفته 50 درصد کاهش پیدا کند.

به گفته او بانک مرکزی نوسان‌گیری را بلد است اما اکنون این روند کاهشی را کنترل نمی‌کند و این احتمالا دلیل سیاسی دارد.

نوسانات شدید بیماری اقتصاد است

در این میان علی دینی ترکمانی، تحلیگر اقتصادی، تحلیلش را فراتر می‌برد و سرعت و شدت نوسانات ارزی در اثر اخبار را بیماری اقتصاد ایران می‌داند.

او معتقدد است باید پرسید که آیا اقتصادهای دیگر هم به انتخابات آمریکا چنین واکنشی نشان داده‌اند یا نه؟ قطعا نه.

دینی ترکمانی توضیح می‌دهد: اقتصاد ما شدیدا تحت تاثیر اتفاقات سیاسی بخصوص رابطه ایران و آمریکا است. نه در افغانستان، نه در عراق، نه در ترکیه، نه در عربستان و نه در هیچ جای دیگر انتخابات آمریکا تاثیری بر ارزش پولشان نداشته است. کاهشی که در بازار ما اتفاق افتاده نشان می‌دهد استقلال عملی چندانی در داخل برای کنترل بازارها و پیشبرد تحولات اقتصادی وجود ندارد و همه چیز به خارج بستگی دارد.

به باور او اگر ریشه‌ای نگاه کنیم این کاهش ناگهانی خبر می‌دهد که اقتصاد ما در موقعیت خطرناکی قرار دارد و این بیماری اقتصاد ما تا زمانی که رابطه ما با دنیا حل و فصل نشود بهبود پیدا نمی‌کند. // تجارت نیوز 

 

 

 

نرخ ارز دلار سکه طلا یورو | دوشنبه 19 آبان | 99/8/19

اخبار وبگردی:

آیا این خبر مفید بود؟