هادی کاشف در مورد اجرای طرح کالابرگ الکترونیک گفت: این طرح که از 20 دیماه سال جاری در استان هرمزگان به شکل آزمایشی آغاز شد، هماکنون در سه استان دیگر شامل قزوین، مرکزی و گیلان نیز از 20 بهمن آغاز شده و در واقع در چهار استان به صورت آزمایشی و به روش اختیاری اجرا میشود.
وی تأکید کرد: چون در زمینه اجرای کالابرگ الکترونیکی تبلیغ نشد، فعلاً سه فروشگاه زنجیرهای که در سراسر کشور شعبه دارند در این چهار استان به این طرح متصل شدهاند. علاوه بر آن، فروشگاههای دیگری نیز به این طرح پیوستهاند.
مدیرعامل شرکت خدمات فناوری اطلاعات رفاه ایرانیان تأکید کرد: شرکتهای PSP یا شرکتهای خدمات پرداخت و پوز در این طرح مشارکت میکنند که ما با 7 شرکت طرف قرارداد هستیم و تاکنون سه شرکت فروشگاههای طرف قرارداد را به کارتخوانهای ویژه طرح کالابرگ الکترونیک مجهز کردهاند.
کاشف این را هم گفت: میزان مشارکت مردم دراختیار وزارت تعاون قرار دارد، اما در زمینه این طرح تبلیغ زیادی انجام نشده است.
به گفته مدیرعامل شرکت خدمات فناوری اطلاعات رفاه ایرانیان، 10 قلم کالا در کالابرگ الکترونیک شامل برنج، روغن، مرغ، تخممرغ، قند، شکر، ماکارونی، پنیر، ماست کمچرب و شیر خام است و بیشترین استقبال مردم از کالابرگ الکترونیک در استان قزوین بوده است.
کاشف این خبر را هم داد: به زودی 6 فروشگاه زنجیرهای دیگر به طرح کالابرگ الکترونیک اضافه میشود که در حال حاضر 3 فروشگاه زنجیرهای طرف قرارداد بیش از 4 هزار و 961 شعبه در کشور و حدود 400 شعبه در چهار استان محل اجرای کالابرگ الکترونیکی شعبه دارند.
کاشف در مورد اینکه چگونه مابهالتفاوت قیمت این کالاها در کالابرگ الکترونیکی محاسبه میشود، گفت: مردم باید نرمافزار شما https://shoma.sfara.ir را دانلود کنند و در بخش مانده اعتبار طی جدولی مشخص شده است که به ازای هر کیلو کالاهای مشمول طرح چه میزان مابهالتفاوت باید پرداخت شود که از حساب یارانهای افراد برداشته و پرداخت میشود و یا مردم میتوانند از کالابرگ الکترونیکی صرفنظر کرده و در تاریخ 20 هر ماه یارانه نقدی خود را دریافت کنند.
0 دیدگاه