سود معاملات پوشال من را به فکر تولید آن انداخت

سود معاملات پوشال من را به فکر تولید آن انداخت
سود معاملات پوشال من را به فکر تولید آن انداخت

پوشال کولر انرژی

مانند همه قطعات جانبی قیمت پوشال کولر انرژی برای بهبود مصرف انرژی کولر به جای کولر گازی کم مصرف نیز وابسته به کیفیت و ابعاد و مدلهای این محصول دارد. کار اصلی پوشال کولر خنک نگه داشتن محفظه کولر است که درواقع این کار زمانی که آب روی پوشال می ریزد انجام می شود و چون پوشال این آب را جذب کرده و در خود نگه می دارد هم می تواند گرد و خاک را جذب کند و هم باعث خنک ماندن محفظه داخلی کولر می شود و از همین رو یکی از اجزای اصلی کولر به شمار می رود. دو نوع پوشال برای کولرهای آبی وجود دارد که این دو نوع به شرح زیر می باشد: پوشالهای چوبی قدیمی و پوشالهای سلولزی جدید، در واقع از آنجایی که پوشالهای سلولزی عملکرد بهتری به نسبت پوشالهای چوبی دارند و بهتر در سیستم سرمایشی کولر عمل می کنند، و یه همین علت به کولرهایی که از پوشال سلولزی به جای پوشالهای چوبی استفاده می کنند کولرهای سلولزی می گویند. کارکرد این کولرها به نسبت کولرهایی که از پوشال چوبی استفاده میکنند بسیار بهتر است و مصرف انرژی کمتری نیز دارند.

b87413e8-2f95-465f-95a8-6a174da06d22

دیگران چه می خوانند:

پوشال کولر الماس

تولید کنندگان انواع مختلفی از چوبها را برای تولید پوشال کولر الماس استفاده می کنند که می توانیم به چوب نازک از درخت سپیدار، بید و یا صنوبر اشاره کنیم. چوب درختهای گفته شده نفوذ پذیری بالایی دارند و به همنی دلیل می توانند آب زیادی را به خود جذب کنند و به همین دلیل به وفور از آنها استفاده می شود. این پوشالها دارای کیفیت بالایی هستند و اجازه ورود هوای گرم را به داخل کولر نمی دهند و اکثر افراد ایرانی از این پوشالها برای کولر خود استفاده می کنند. یکی از معایب پوشالها این است که دارای عمرکوتاهی هستند چرا که به صورت مداوم با اب در تماس می باشند و به همین دلیل دچار فرسودگی و افتادگی می شوند. از هم پاشیدگی کولرها باعث می شود که راندمان کولر تا حد زیادی کاهش پیدا کند و نتواند عملیات خنک کنندگی را به خوبی انجام دهد.

 

پوشال کولر 7000

در دوران قرون وسطی در خاورمیانه اولین دست سازه های خنک کننده پوشال کولر7000  به وجود آمده شبیه به برجهایی بودند که باد را گرفته و آن را از جریان آب عبور می‌ دادند و سپس این هوای خنک به‌ دست‌ آمده را به داخل خانه منتقل می‌ کردند و همین امر باعث می ‌شد که ساختمان در شبانه ‌روز خنک باشد. بسیاری از کسانی که به طراحی سیستمهای خنک کننده هوا در زمان گذشته می‌ پرداختند به ‌طور عمده از آثار نقاش معروف جهان لئوناردو داوینچی تأثیر می‌ گرفتند. در سال 1800 تولید کنندگان صنعت نساجی در انگلستان از طریق سیستمهای تبخیری آب، هوای داخل کارخانه ‌های خود را خنک نگه می‌ داشتند چرا که در تابستان گرما به‌ شدت آزار دهنده می‌ شد. در سال 1902 یک دانشمند آمریکایی بنام ویلیس هاوییلند کرییر توانست اولین دستگاه پمپ هواده را اختراع کند و 15 سال بعد در هتلی که در مرکز شهر آریزونای آمریکا قرار داشت اولین کولر تبخیری مورد استفاده قرار گرفت. در کولرهای آبی اولیه از پارچه‌ های مرطوب برای انتقال هوای خنک استفاده می‌ شد اما به‌ تدریج استفاده از پوشال و پد وارد صنعت کولر آبی شد.

 

 

* مطلب فوق رپرتاژ اگهی می باشد و سایت خبری رصداقتصادی مسئولیتی بابت آن ندارد ..... 

سود معاملات پوشال من را به فکر تولید آن انداخت

اخبار وبگردی:

آیا این خبر مفید بود؟