به گزارش رصد اقتصادی: مدت زمان زیادی از پیدایش ارزهای دیجیتال نمی گذرد ولی ارزهای دیجیتال توانسته اند طرفداران بسیاری را در سراسر جهان پیدا کنند. در روزهای اخیر بازار ارزهای دیجیتال با نوسان بسیاری روبرو بود و سرمایه گذاران به نوعی از روند بازار ارزهای دیجیتال نگران شده اند. بیت کوین که پادشاه ارزهای دیجیتال نامیده می شود در روزهای اخیر دچار نوسان شد.
پس از انکه شرکت پی پال از ارائه خدمات جدید مبتنی بر رمزارزها به مشتریانش از جمله امکان خرید و فروش ارزهای دیجیتالی خبر داد، حالا ویزاکارد- دیگر غول بزرگ عرصه پرداختها نیز در تلاش است تا از ظرفیت بلاک چین بهره بگیرد. طبق اعلام ویزا، این شرکت در حال تلاش برای ایجاد یک شبکه پرداخت جهانی مبتنی بر فناوری بلاک چین است که با استفاده از ارزهای دیجیتالی امور پرداختی را انجام می دهد.
برای اولین بار، یک صندوق سرمایه گذاری مبتنی بر بیتکوین موفق شد تا مجوز فعالیت در سوئیس را اخذ کند. سازمان نظارت بر بازارهای مالی سوئیس اعلام کرد با درخواست آغاز به کار صندوق سرمایه گذاری کریپتو فاینانس موافقت کرده است. این صندوق به صورت مشترک توسط موسسه پی وی بی پرنت بالموس و بانک زبا راه اندازی شده است. از سوی دیگر حمایت مجدد ایلان ماسک مدیرعامل تسلا از ارزهای دیجیتالی نیز روی بازار تاثیر مثبت داشته است.
صرافی باینانس، بزرگ ترین صرافی ارزها دیجیتالی در بیانیه ای اعلام کرد امکان انجام معاملات در بستر خود را برای کاربران سنگاپوری محدود خواهد کرد. پیش از این باینانس برای بسیاری از کشورهای دیگر از جمله هلند و ایتالیا، کاربران احراز هویت نکرده و کاربران آمریکایی محدودیتهای زیادی ایجاد کرده بود. نهادهای نظارتی در کشورهای کانادا و انگلیس فعالیت باینانس را در کشورهای خود غیرقانونی اعلام کرده بودند.
مجموع ارزش بازار جهانی ارزهای دیجیتالی در حال حاضر ۱۹۴۰ میلیارد دلار برآورد میشود که این رقم نسبت به روز قبل ۱.۸۷ درصد بیشتر شده است.
در حال حاضر ۴۴ درصد کل بازار ارزهای دیجیتالی در اختیار بیت کوین و ۱۷ درصد در اختیار اتریوم است. بیت کوین ۱۲ سال پیش توسط گروه گمنامی از معاملهگران بر بستر بلاکچین ایجاد شد و از سال ۲۰۰۹ معاملات اولیه آن شکل گرفت.
این رده حاوی تغییرات قیمتی ۱۰ ارز دیجیتالی بزرگ از نظر ارزش بازار است:
۱- بیت کوین
قیمت: ۴۳ هزار و ۵۹۰.۳۸ دلار
تغییرات قیمتی ۲۴ ساعت گذشته: ۱.۲۲ درصد افزایش
تغییرات قیمتی یک هفته اخیر: ۱.۹۸ درصد کاهش
۲- اتریوم
قیمت: ۳۰۰۳.۲۶ دلار
تغییرات قیمتی ۲۴ ساعت گذشته: ۱.۰۴ درصد افزایش
تغییرات قیمتی یک هفته اخیر: ۳.۰۸ درصد کاهش
۳- کاردانو
قیمت: ۲.۱۱ دلار
تغییرات قیمتی ۲۴ ساعت گذشته: ۰.۰۸ درصد کاهش
تغییرات قیمتی یک هفته اخیر: ۷.۸۵ درصد کاهش
۴- بایننس کوین
قیمت: ۳۸۴.۷۴ دلار
تغییرات قیمتی ۲۴ ساعت گذشته: ۱.۷۹ درصد افزایش
تغییرات قیمتی یک هفته اخیر: ۲.۳۳ درصد کاهش
۵- تتر
قیمت: ۱.۰۰ دلار
تغییرات قیمتی ۲۴ ساعت گذشته: ۰.۰۱ درصد افزایش
تغییرات قیمتی یک هفته اخیر: ۰.۰۱ درصد افزایش
۶- ریپل
قیمت: ۰.۹۴۹ دلار
تغییرات قیمتی ۲۴ ساعت گذشته: ۰.۱۵ درصد افزایش
تغییرات قیمتی یک هفته اخیر: ۳.۸۵ درصد کاهش
۷- سولانا
قیمت: ۱۴۰.۰۹ دلار
تغییرات قیمتی ۲۴ ساعت گذشته: ۱.۱۲ درصد افزایش
تغییرات قیمتی یک هفته اخیر: ۳.۹۰ درصد کاهش
۸- پولکا دوت
قیمت: ۲۸.۶۹ دلار
تغییرات قیمتی ۲۴ ساعت گذشته: ۲.۱۳ درصد افزایش
تغییرات قیمتی یک هفته اخیر: ۱۰.۷۴ درصد کاهش
۹- دوج کوین
قیمت: ۰.۲۰۳ دلار
تغییرات قیمتی ۲۴ ساعت گذشته: ۰.۶۲ درصد افزایش
تغییرات قیمتی یک هفته اخیر: ۸.۸۷ درصد کاهش
۱۰ - یو اس دی کوین
قیمت: ۱.۰۰ دلار
تغییرات قیمتی ۲۴ ساعت گذشته: ۰.۰۱ درصد کاهش
تغییرات قیمتی یک هفته اخیر: ۰.۰۱ درصد افزایش
داشتن کیف پولهای سرد و گرم
حملات فیشینگ، کلاهبرداری و هک را میتوان از بدیهیترین ریسکهای موجود در هر بازار مالی دانست. فارغ از اینکه حساب شما در یک بانک معتبر باشد و یا یک صرافی داخلی رمزراز، چنانچه ملاحظات امنیتی رعایت نشوند، سرمایه شما در معرض آسیب و ریسک قرار میگیرد. اما به طور معمول، هرچه ابزارهای اختصاصیتری برای تایید هویت کاربران استفاده شود، این ریسک کاهش مییابد. کما اینکه با ورود رمزهای پویا به حسابهای بانکی، تعداد حملات فیشینگ کاهش قابل ملاحظهای پیدا کرد. نوع کیف پول صرافیها و روش ارائه خدمات پشتیبانی میتواند ریسک هک حسابها و سرقت پولهای سرمایهگذاران را کاهش دهد. صرافیهای معتبر عموما از دو نوع کیف پول سرد و گرم استفاده میکنند. حدود ۹۰ درصد داراییها در کیف پولهای سرد نگهداری میشوند. از آنجا که این کیف پول ها امکان نفوذ و دستبرد را ندارند، امنیت دارایی سرمایه گذاران به شکل بهتری حفظ می شود.
روش ارائه خدمات پشتیبانی
یکی از مهمترین شاخصهایی که هم میتواند کیفیت خدماتی یک پلتفرم خدمات آنلاین رمزارز را مشخص کند و هم ریسک حملات فیشینگ را کاهش دهد، مدلی است که آن کارگزاری برای ارائه خدمات پشتیبانی تعریف کرده است. بهترین روش برای ارائه خدمات پشتیبانی به کاربران چنین مدل کسب و کارهایی، ایجاد بسترهای گفتگوی موجود سایت این پلتفرمها و سیستم تیکتینگ آن است. این سیستم ها باید به صورت ۲۴ ساعته و در تمامی روزهای هفته امکان سرویسدهی به مشتریان را داشته باشند. از طرف دیگر، وجود نیروی پشتیبانی که دانش و تخصص کافی در زمینه مبادله رمزارزها را داشته باشد اهمیت بسزایی دارد.
متاسفانه، برخی از صرافی ها از پیامرسان هایی مانند تلگرام، واتسپ و … برای ارائه خدمات پشتیبانی به کاربران استفاده میکنند. این پلتفرم ها نه تنها از امنیت کافی برای مبادله اطلاعات مالی سرمایهگذاران برخوردار نیستند، بلکه بستر مناسبی برای جعل هویت پرسنل پشتیبان شرکت و کلاهبرداری از کاربران را فراهم میکنند.
0 دیدگاه