شهاب حسینی به سوگ نشست | شهاب حسینی : دیوانه شدم

شهاب حسینی به سوگ نشست | شهاب حسینی : دیوانه شدم
شهاب حسینی به سوگ نشست | شهاب حسینی : دیوانه شدم

به گزارش رصداقتصادی : شهاب حسینی نام آشنا ترین بازیگر مرد سینمای ایران می باشد . شهاب حسینی به تازگی بعد از مدتی دوری در سریال پوست شیر به کارگردانی نوید محمودی ایفای نقش کرده است . شهاب حسینی در سریال ها و فیلم های مختلف حضور داشته است او در سریال های تلوزیونی چهره شد او سابقه کار در اجرا نیز دارد . در ادامه ویدیویی از صحبت های شهاب حسینی مربوط به فوت پدرش و عزادار شدنش را تماشا می کنید . 

دیگران چه می خوانند:

نشان شوالیه به خاطر خلاقیت هنری یا ادبی یا به خاطر مشارکت در تلالوی هنر و ادب، در فرانسه و در جهان به هنرمندان اعطا می شود.

در این مراسم؛ شهاب حسینی نشان عالی وزارت فرهنگ و هنر دولت فرانسه را از فیلیپ تیه بو ، سفیر فرانسه در تهران دریافت کرد و نامش در رتبه کسانی که این نشان را از دولت فرانسه دریافت کرده؛ ثبت شد.

شهاب حسینی نشان شوالیه دریافت کرد

شهاب حسینی تنها هنرپیشه در خاورمیانه است که موفق به دریافت نخل طلای جشنواره کن و خرس نقره ای جشنواره برلین برای بازیگری شده است.

انتقادات تند شهاب حسینی از مسعود کیمیایی و توضیحش درباره مخالفت با تحریم جشنواره فجر :

من دینی به این جشنواره ندارم که بخواهم به این جشنواره ا‌دا کنم

شهاب حسینی

من از وحدت بین مردم دفاع می کنم

استاد پیشکسوتی که سالهاست روند کاریشان پیش چشم تماشاگر مشخصه و مخاطب برخورد ناراحت کننده ای با فیلم‌هایشان دارد می داند که با فیلم امسالش هم همین برخورد می‌شود بنای تفرقه می گذارد و روغن ریخته را نذر امام‌زاده میکند

شهاب حسینی

انتقادات بی‌سابقه شهاب حسینی از خودخواهی کارگردان پیشکسوت

شهاب حسینی پس از نمایش فیلم «شین» در جشنواره فیلم فجر در نشستی رسانه‌ای در انتقاداتی بی‌سابقه گفت: «این بی‌انصافی است که آدم اینقدر خودخواه باشد که طوری حرف بزند که ملاحظه‌ هیچ کس دیگری را در آن نکند.»

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، شهاب حسینی در بخشی از نشست خبری پس از نمایش فیلم «شین» به موضوعاتی پرداخت که در چند وقت اخیر برای او خبرساز بوده‌اند. او که از ابتدا علیه تحریم جشنواره فیلم فجر موضع گرفته بود، این‌بار انتقادات تندی را مطرح کرد که مخاطبش کسی غیر از مسعود کیمیایی نیست.

او بدون نام بردن از کارگردان «خون‌ شد»، گفت: «جشنواره‌ فیلم فجر مثل هر فستیوال دیگری در دنیا یک امکان است. من کاری به فیلمسازان خیلی پرسابقه یا پیشکسوت ندارم. من با فیلمسازان جوانی کار دارم که قرار است پتانسیل و داشته‌های آینده این کشور باشند. من نمی‌توانم ساکت بنشینم که استاد پیشکسوت سینما، که سال‌هاست روند کاریش پیش چشم تماشاگر مشخص است، و هر ساله تماشاگر برخورد ناراحت‌کننده‌ای با فیلم‌های ایشان دارد، می‌آید و امسال هم فیلمی را می‌سازد که مطمئن است برخورد بدی با فیلمش اتفاق می‌افتد و بنابراین می‌آید و آن روغن ریخته را اصطلاحا نذر امامزاده می‌کند و سنگ‌بنایی را می‌گذارد که نتیجه‌اش جز نفاق و تفرقه و نفرت‌پراکنی چیز دیگری نیست. بقیه را در یک آمپاس اخلاقی قرار می‌دهد. کسانی که با یک دنیا عشق و امید و آرزو آمده‌اند فیلمی را ساخته‌اند که قرار است با آن آینده خودشان و سرزمین‌شان را رقم بزنند.این بی‌انصافی است که آدم اینقدر خودخواه باشد که طوری حرف بزند که ملاحظه‌ هیچ کس دیگری را در آن نکند.» »

بازیگر «آن شب» در ادامه گفت: « اگر ۱۷۶ عزیز را در سانحه از دست دادیم و این اتفاق وحشتناک رخ داده است. اینکه حالا نوک پیکانمان را سمت یک سری نخبه دیگر بگیریم و امید و آرزوی آن‌ها را هم ساقط کنیم، شد راه حل؟!»

شهاب حسینی

ماجرای بهروز وثوقی و آشغال‌ های دوست‌ داشتنی

شهاب حسینی در بخش دیگری از حرف‌هایش به ماجرای درخواستش برای بازگشت بهروز وثوقی پرداخت. او گفت:«من علاقه‌ای به پاره شدن این لحاف چهل‌تکه سرزمینم که هر طرفش را یکی گرفته و می‌کشد، ندارم. اصرار کردم و نامه نوشتم به آقای روحانی جهت رفع ممنوعیت بهروز وثوقی. بماند که چقدر ما جای خالی ایشان و تجربه ایشان را احساس می‌کنیم. این جشنواره یک فرصت بود، که من امیدوار بودم از آن استفاده شود. حضور بهروز وثوقی اولویت دوم من است. تصمیم خودشان است که برگردند یا برنگردند اینجا وطن خودشان است. اولویت اول من دیده شدن فیلم «آشغال‌های دوست‌داشتنی» به بهانه حضور بهروز وثوقی در آن فیلم بود، چون می‌دانستم طیف بسیار گسترده‌ای فیلم را خواهند دید. پیامی که در آن فیلم وجود دارد بسیار به درد امروز می‌خورد و باید شنیده شود. چون فیلم «آشغال‌های دوست‌داشتنی» در زمان خودش اکران نشد و هنگام اکران تأثیر خودش را از دست داد، حرف فیلم فنا شد. دوباره می‌توانست شنیده شود. حرف فیلم الان شنیدن دارد.»

حسینی با اشاره به فحاشی‌ها در فضای مجازی پس از موضع‌گیری‌های اخیرش گفت:‌ «چیزی که من را ناراحت و نگران کرد،‌کامنت‌هایی بود که قابل بازپخش و خواندن نیست! و این غم‌انگیزترین قسمت ماجراست که مردمی نتوانند حرف دیگران را تحمل کنند. دو نامه نوشتم که تمام تلاشم را کردم با ادب باشد،‌ جواب آن فحش نبود»

بازیگر «جدایی» می‌گوید: «فجر سقف آرزوهای من نیست، کارهایی که خارج از کشور انجام می‌دهم خدمت به فرهنگ کشورمان است. اگر با دنیرو حرف می‌زنم فقط به خاطر فرهنگ ایران است. کارم همین است این را بلدم اعتراض من نوع خودش را دارد. اگر هنرمندیم و ادعا داریم، صدای مردم باشیم و هزینه‌ها را کم کنیم. قهر کردن راه چاره نیست. نمی‌خواهید بیایید،‌ نیایید. با نیامدن شما چه می‌شود من نوعی بمیرم دنیا آخ هم نمی‌گوید. در پایان این را بگویم که مشکلات ما را هیچ دستی خارج از کشور حل نمی‌کند، مشکل را باید با تعامل درون خودمان حل کنیم.»

شهاب حسینی

شهاب حسینی: امیدوارم فیلم “شین” در شان حضور شما باشد

نامه شهاب حسینی به رئیس جمهور: ممنوعیت حضور “بهروز وثوقی” را در سینمای ایران رفع کنید

بعد از دو نامه جنجالی شهاب حسینی در مخالفت با تحریم جشنواره فجر که مورد استقبال گروهی از رسانه ها و حتی صدا و سیما هم قرار گرفت.

این بازیگر امروز با انتشار نامه‌ای در اینستاگرام از حسن روحانی درخواست کرد با رفع ممنوعیت حضور بهروز وثوقی در سینمای ایران دستور نمایش نسخه اصلی «آشغال‌های دوست داشتنی» با حضور این بازیگر در جشنواره فجر را صادر کند.

 

واکنش شهاب حسینی به تحریم جشنواره فجر

دوستان. هموطنان، همدردان. مردم رنجیده و رنجدیده. روحمان آزرده و دلمان شکسته، می‌دانم. اعتمادمان سلب شده و حال عمومی ما را به این روز در آورده. در همین سرزمین زیستم و، چون شما نیک می‌دانم. اما این را نیز می‌دانم که روزگار امروز محصول غلبه همیشگی احساسات بر عقل و منطق ما در همه ادوار تاریخ و در همه سطوح اجتماعی و فرهنگی است.

وارث یکی از بزرگترین گنجینه‌های تاریخ و ادبیات در جهان هستیم در حالی که در زندگی روزمره‌مان نهادینه نشده و نمودی ندارد. برخورد احساسی ما درباره آینده شخصی و اجتماعی‌مان مانع از درخشش آفتاب آگاهی و عقلانیت در زندگی‌مان شده.

تا آنجا که اول عمل می‌کنیم بعد فکر می‌کنیم و چه بسیار که فکر نکرده عمل می‌کنیم. فرمانی در دست احساسات برخاسته از عجله در همه چیز. در تصمیم‌گیری، قضاوت، اظهار نظر، گرایش و واکنش. وقت آن نرسیده که بیش از پیش از چاشنی تأمل و تفکر و تعقل بهره ببریم؟

درباره سیاست‌های کلان مملکتی، چون از دانش کافی برخوردار نیستم، صاحب‌نظر هم نیستم و بعید می‌دانم نظر شخصی‌ام تأثیر چندانی بر روند وقایع داشته باشد. هرچند عیان است نسبت به دو دهه قبل، بیشتر از غلبه احساسات بر منطق رنج می‌بریم. اما در حیطه حرفه‌ای خود گاهی ناگزیر از ذکر مطالبی هستم.

در احوالات مواج و گل آلود. کم نیستند موج‌سواران و ماهیگیران آب گل‌آلود. با عشق و ارادت به تمامی خانواده‌های داغدار وقایع اخیر به خصوص عروجیان هواپیمای مسافربری، لازم به ذکر می‌دانم سقوط سهمگین دیگری تهدیدمان می‌کند؛ و آن، سقوط از مرز استاندارد‌های رفتاری در جامعه است که این روز‌ها در انواع مختلف شاهد آن هستیم. از صفحه تلویزیون گرفته تا سطح و عمق جامعه در فضای‌های حقیقی و مجازی.

دوستان. شاید در حال حاضر شرایط فعلی متناسب این مطلب نباشد، اما عملکرد تعدادی از همکاران که بعضاً در پشت آن انگیزه‌های شخصی فراوان موج میزند، این واکنش را طلب می‌کند.

جشنواره فیلم فجر جدای از نام و مناسبت برگزاری آن، به لحاظ تکنیکی همواره تنها جشنواره رسمی کشور تلقی می‌شده که شاید کلیه سیاست‌های سینمایی سال بعد از خود را اعم از نوبت اکران آثار، سیاست‌های تولید، روش و خط مشی سینما را رقم می‌زده و از این بابت همواره مورد توجه سینماگران در بخش‌های مخلتف و محلی جهت ارائه، کشف، رشد و پیگیری فعالیت حرفه‌ای قلمداد می‌شده؛ لذا حضور در آن همواره برای فیلمسازان داخلی حائز اهمیت بوده.

هر ساله هم شاهد استقبال گسترده مردم و خاصه مخاطبین سینما بوده و طی ساله‌ایی که از آن گذشته، رقم‌زننده بخش قابل توجهی از تاریخ سینمای ایران بوده که مسلماً مانند بسیاری جشنوار‌های دیگر در دنیا متولیان دولتی داشته

 

شهاب حسینی برای دریافت اقامت آمریکا از ایران می رود

برخلاف آن دسته از سینماگران ایران مانند برادران جوزانی، تورج منصوری یا علیرضا شجاع نوری که بعد از پیروزی انقلاب اسلامی از ایالات متحده به ایران بازگشته و طی این سالها نیز جز به ضرورت علاقه ای برای حضور در ایالات متحده نشان نداده اند در سالهای اخیر با برخی از سینماگران رشد کرده در سینمای پس از انقلاب مواجه بوده ایم که علاقه زیادی به دریافت اقامت آمریکا نشان داده اند.

تسهیلاتی که بعد از روی کار آمدن باراک اوباما در صدور گرین کارت برای آن دسته از سینماگران ایرانی که نامزد یا برنده جایزه از جشنواره فجر شدند، به وجود آمد سبب ساز آن شد که در سالهای گذشته کم نباشند سینماگرانی از ایران که به تنهایی یا به همراه خانواده شان اقامت آمریکا را دریافت کنند.

جالب است که این سینماگران عشق ینگه دنیا که از کارگردان گرفته تا تهیه کننده و بازیگر و حتی دبیر برخی جشنواره های وطنی را شامل می شوند و برخی از آنها نیز چهره های صاحب نفوذ در صنف خانه سینما هستند، اغلب وابستگی جدایی ناپذیری با درآمدهای وطنی دارند.

این سینماگران معمولا نیمه دوم سال که به دلیل نزدیکی به جشنواره فصل تولید آثار سینمایی است را در ایران به سر می برند و البته به مدد بودجه های عمومی که از ارگانهای سینمایی مختلف گرفته تا موسسات اقتصادی به سمت تولیداتشان سرازیر می شود درآمد خوبی را به جیب می زنند و البته پس اندازی فراهم می کنند برای گذراندن ماههایی از سال در کشوری که در تریبونهای رسمی مدام سیاستهای دولتمردان آن به چالش کشیده می شود.

 

مهاجرت شهاب حسینی به آمریکا

در تازه ترین مورد شهاب حسینی بازیگر ایرانی که در هفته های اخیر و بعد از دریافت جایزه بهترین بازیگری جشنواره کن در کانون توجه رسانه های مختلف از اصولگرا تا اصلاح طلب قرار گرفته بود نیز قصد کرده اقامت ایالات متحده را دریافت کند.

شنیده های سینماژورنال حکایت از آن دارد شهاب حسینی به همراه خانواده اش سفری را آغاز کرده با مقصد موقت دوبی که مقصد نهایی اش آمریکا و هدف از آن دریافت اقامت در این کشور است.

شهاب حسینی که جایزه بهترین بازیگری کن 2016 را دریافت کرده بود مدتی قبل از رفتن حضوری کوتاه داشت در فیلمی با عنوان “لابی” به کارگردانی جوانی به نام محمد پرویزی؛ فیلمی که گفته می شود سرمایه تولید آن توسط یکی از بانک های خصوصی تأمین شده است

شهاب حسینی به سوگ نشست | شهاب حسینی : دیوانه شدم

اخبار وبگردی:

آیا این خبر مفید بود؟