نوسان نرخ در دل محصولات گهر زمین

نوسان نرخ در دل محصولات گهر زمین
نوسان نرخ در دل محصولات گهر زمین

به گزارش   رصد اقتصادی و به نقل از   بورس نیوز ، شرکت سنگ آهن گهر زمین در اردیبهشت ماه سال جاری موفق به  فروش  بیش از ۹۵۳ هزار تن کلوخه سنگ آهن با متوسط نرخ ۳ میلیون و ۱۰۰ هزار ریال به ازای هر تن شد که نسبت به ماه قبل از آن کاهش اندک ۰.۷ درصدی را نشان می‌دهد.

 

دیگران چه می خوانند:

 

همچنین این شرکت در ماه گذشته در حدود ۳۹۴ هزار تن کنسانتره سنگ آهن به فروش رساند که  نرخ متوسط  هر تن از این محصول به ۷ میلیون و ۹۰۰ هزار ریال رسید که نسبت به ماه قبل از آن ۲.۶ درصد افزایش را نشان می‌دهد.

Untitled-1

جمع کل درآمد‌های عملیاتی محقق شده شرکت در اردیبهشت ماه به ۶ هزار و ۱۶۳ میلیارد ریال رسیده و به این ترتیب و با توجه به سال مالی شرکت که پایان آذر ماه هر سال است، فروش ۵ ماهه شرکت به ۲۵ هزار و ۳۹۱ میلیارد ریال رسیده و این فروش نسبت به مدت مشابه سال گذشته  افزایش  بیش از ۲۰ درصدی را نشان می‌دهد.

نوسان نرخ در دل محصولات گهر زمین

اخبار وبگردی:

آیا این خبر مفید بود؟