مذاکرات اولیه برای بررسی مشارکت ایمیدرو و ایدرو برای فعالیت در یک میدان گازی

مذاکرات اولیه برای بررسی مشارکت ایمیدرو و ایدرو برای فعالیت در یک میدان گازی
مذاکرات اولیه برای بررسی مشارکت ایمیدرو و ایدرو برای فعالیت در یک میدان گازی

به گزارش  رصد اقتصادی ، امیر خرمی شاد در نشست ویدیوکنفرانسی با مدیران ارشد ایدرو و مدیرعامل فولاد مبارکه ضمن بیان این مطلب اظهار داشت: با توجه به توانمندی های مالی و فنی شرکت مدیریت طرح های صنعتی ایران (وابسته به ایدرو) و تجربه مناسب در اجرای برخی فازهای پارس جنوبی، می توان از این ظرفیت ها بهره برد.

وی ادامه داد: امیدواریم با انجام مذاکرات بعدی بین شرکت های فولاد مبارکه و شرکت مدیریت طرح های صنعتی ایران و به موازات آن با وزارت نفت، با اختصاص یک میدان گازی و اجرای عملیات استخراج، نسبت به تامین نیاز صنایع معدنی به انرژی گاز، اقدامی پایدار صورت گیرد.

دیگران چه می خوانند:

آمادگی شرکت ام.پی.ام.آی برای مشارکت

محمدرضا ناصح، مدیرعامل شرکت مدیریت طرح های صنعتی ایران (ام.پی.ام.آی) در این جلسه گفت: این شرکت آمادگی استفاده از امکانات و توانمندی های خود در سطح سرمایه گذاری و پیمانکاری برای مشارکت در توسعه میدان گازی برای ایمیدرو را دارد.

وی افزود: این شرکت تاکنون فازهای 6، 7 و 8 پارس جنوبی را اجرایی کرده و به اتمام رسانده و فاز 14 این منطقه گازی را تا پایان امسال راه اندازی می کند.

مذاکرات در جریان

محمدیاسر طیب نیا، مدیرعامل شرکت فولاد مبارکه در این جلسه گفت: این شرکت تاکنون اعلام آمادگی برای سرمایه گذاری در میدان گازی را با توجه به نیاز داشته است و اکنون دو شرکت فولادی نیز آمادگی مشارکت برای این منظور را اعلام کرده اند.

وی ادامه داد: مذاکرات با شرکت نفت برای بررسی نوع میدان گازی در جریان است و در مرحله تبادل اطلاعات هستیم.

 

 

مذاکرات اولیه برای بررسی مشارکت ایمیدرو و ایدرو برای فعالیت در یک میدان گازی

اخبار وبگردی:

آیا این خبر مفید بود؟