علی مزرعی خبرنگار رصداقتصادی : در گزارش زیر به معرفی انواع قیر و مزایای استفاده از ان می پردازیم :
پلی بگ تکنولوژی جدید و دوستدار محیط زیستی است برای بسته بندی گریدهای مختلف قیرکه برای استفاده کنندگان نهائی قابلیت حمل و نقل و استفاده آسان تر از محصول را فراهم می کند.
مزایای پلی بگ برای مصرف کنندگان نهائی
کاهش هزینه های بسته بندی .
کاهش چشمگیر ضایعات ناشی ازگرمایش محصول درهنگام جابجایی ظروف وانتقال قیرو ایجاد صرفه جوئی در هزینه ها نسبت به سایر بسته بندی های سنتی .
استفاده بهینه از فضای حمل و نقل و کاهش هزینه های جابجائی نسبت به حمل قیر بشکه.
کاهش هزینه های بیمه با توجه به پائین تر بودن ریسک بسته بندی پلی بگ به سایر شیوه های بسته بندی برای مصرف کنندگان کالا .
کاهش هزینه های گرمایش محصول .
حذف هزینه های بازیافت و دفع بشکه و سایر زباله های ناشی از حمل قیر.
امکان استفاده از پوشش فیلم در زمان گرمایش محصول به عنوان افزودنی مجاز که می تواند نقش مثبتی درافزایش کیفیت قیر داشته باشد .
امکان جابه جایی سهل و آسان به محل مصرف نهایی با توجه به وزن کم و بسته بندی قابل انعطاف .
ایجاد امکان پخش مویرگی برای توزیع کنندگان مصالح ساختمانی
کارخانه های قیر تعطیل و صادرکنندگان بلاتکلیف
عضو هیات مدیره اتحادیه صادرکنندگان فرآوردههای نفت، گاز و پتروشیمی گفت: کارخانجات قیر تعطیل شدهاند و صادرکنندگان قیر بلاتکلیف هستند.
وحید شیخی در نشستی خبری اظهار داشت: بخش خصوصی به دنبال ایجاد ثبات در نرخ ارز است و این عدم ثبات، صدمات زیادی به فعالیت بخش خصوصی زده است.در ماه گذشته 15500 تن عرضه عمومی وکیوم باتوم صورت گرفت در حالیکه 50 هزار تن درخواست وجود داشت اما در هفته گذشته 45 هزار تن عرضه عمومی این ماده صورت گرفت که درخواست برای آن فقط 10 درصد این میزان بود.
وی با بیان اینکه نرخ فرآورده گران است و خریداران خارجی تمایلی به خرید کالا با این نرخ ندارند،افزود: به دلیل افزایش قیمت تمام شده، بازارهای سنتی و مشتریان وفادار را در بخش صادرات قیر از دست دادیم به طور مثال قطر که یکی از مشتریان وفادار قیر ایرانی بود، اخیراً یک کشتی 37 هزار تنی از یونان و یک کشتی 36 هزار تنی از امریکا دریافت کرده و شاهد پهلوگیری کشتی 17 هزار تنی قیر از یونان از بنادر امارات هستیم.
این فعال صنعت پتروشیمی ادامه داد: محصولی که سهم 10 درصدی در بازارهای جهانی داشت امروز بازارهای سنتی را از دست داده و شاهد هستیم وکیوم باتوم در مخازن پالایشگاهها پر شده و به فروش نمی رسد برای مثال خروجی روزانه وکیوم باتوم از پالایشگاه تهران 5000 تن بود که این رقم در دو روز گذشته به روزی 25 تن رسیده است.
شیخی با بیان اینکه کارخانجات قیر تعطیل شدهاند و صادرکنندگان بلاتکلیف هستند، گفت: وزارت نفت مصوبه جدیدی را در 20 آذرماه صادر کرده که بر مبنای آن نرخ تسعیر ارز وکیوم باتوم از آبان ماه با نرخ تسعیر ارز نیما محاسبه می شود. با صدور این مصوبه، مابهالتفاوتی که نسبت به نرخ تسعیر 4200 تومانی از سوی دولت پرداخت میشد دیگر پرداخت نمی شود و پالایشگاهها برای تولیدکنندگان قیر برای آبان و آذر صورت خرید مابهالتفاوت صادر کردهاند در حالی که این مصوبه نباید عطف بهماسبق می شد.
وی افزود: از سوی دیگر وکیوم باتوم یک ماده اولیه و خوراک تولید قیر است پس نباید روی آن سقف رقابت را برداریم، در صورتی که برای خوراک در بورس بخواهد سقف رقابت باز باشد، میزان کالا و قیمت آن برای تولیدکنندهای که از این ماده به عنوان خوراک اولیه استفاده میکند نامشخص می شود.// تسنیم
0 دیدگاه