بررسی ظرفیت‌های توسعه حمل‌ و نقل ریلی در شرکت فولاد اکسین خوزستان

مهندس رضا مطوری، مدیرکل راه‌ آهن جنوب، روز سه‌شنبه ۱۴ مهرماه با حضور در شرکت فولاد اکسین خوزستان با مهندس محمود لندی، مدیرعامل این شرکت، دیدار و گفت‌ و گو کرد.
بررسی ظرفیت‌های توسعه حمل‌ و نقل ریلی در شرکت فولاد اکسین خوزستان

در این نشست، مهندس مطوری با اشاره به جایگاه شرکت فولاد اکسین خوزستان در صنعت فولاد کشور و استان، استفاده از ظرفیت حمل‌ و نقل ریلی را زمینه‌ ساز کاهش هزینه‌ های حمل، صرفه اقتصادی و بهبود شاخص‌ های زیست‌ محیطی دانست و برای همکاری راه‌ آهن جنوب در این زمینه اعلام آمادگی کرد.

 مدیرکل راه‌ آهن جنوب همچنین پیشنهاد اتصال شرکت فولاد اکسین خوزستان به خط سراسری راه‌ آهن را مطرح نمود و افزود: توسعه حمل‌ و نقل ریلی می‌تواند در ایجاد ارزش افزوده و بهبود فرآیندهای لجستیکی شرکتهای صنعتی مؤثر باشد.

در ادامه، مهندس محمود لندی، مدیرعامل شرکت فولاد اکسین خوزستان، با استقبال از توسعه همکاری با راه‌ آهن جنوب تاکید نمود: لازم است بررسی‌ های کارشناسی و مطالعات لازم برای اتصال شرکت فولاد اکسین به خط راه آهن سراسری صورت پذیرد تا با شناسایی پتانسیل ها و الزامات موجود، زمینه برای استفاده از ظرفیت حمل‌ و نقل ریلی و بهره‌ گیری از مزایای آن برای شرکت فراهم شود.

وی بر ضرورت پیگیری این موضوع تأکید نمود و گفت: با توجه به ظرفیت‌ زنجیره فولاد در استان خوزستان، توسعه حمل‌ و نقل ریلی می‌تواند نقش مؤثری در تقویت این زنجیره و افزایش بهره‌ وری در صنعت فولاد استان داشته باشد.

آیا این خبر مفید بود؟

0 دیدگاه

دیدگاه خود را بیان کنید

کپچا

تبلیغات متنی