عرضه اولیه ۴۲ شرکت در دستور کار فرابورس

معاون توسعه بازار فرابورس ایران، از برنامه عرضه اولیه ۴۲ شرکت در بازارهای مختلف فرابورس خبر داد و گفت: زمان‌بندی عرضه هر شرکت به تکمیل فرایندهای پذیرش، شرایط بازار و آماده بودن شرکت برای عرضه بستگی دارد.
عرضه اولیه ۴۲ شرکت در دستور کار فرابورس

سید مهدی علم‌الهدی معاون توسعه بازار فرابورس ایران در گفت‌وگو با سنا، به تشریح جزئیات عرضه‌های اولیه فرابورس از ابتدای امسال پرداخت و گفت: از ابتدای سال 1405 تاکنون 8 شرکت با نمادهای شیفته، کولان، رهیاب، پاریز، زهلال، ذرت، رانیز و احیا در فرابورس عرضه اولیه شده‌اند و برنامه عرضه شرکت‌های جدید نیز در بازارهای مختلف در حال پیگیری است.

معاون توسعه بازار فرابورس ایران با اشاره به شرکت‌های حاضر در صف عرضه اولیه توضیح داد: در بازار نوآفرین مجموعه‌هایی از حوزه اقتصاد دیجیتال، فناوری و شرکت‌های دانش‌بنیان در حال طی مراحل ورود به بازار سرمایه هستند. شرکت‌های یکتانت، زعفران سحرخیز و مایکت از جمله شرکت‌های در صف عرضه در این بازار هستند.

او هم‌چنین با بیان اینکه معاون توسعه بازار فرابورس با بیان این‌که شرکت‌ها در مراحل مختلف آماده‌سازی قرار دارند، گفت: برخی در مرحله ارزش‌گذاری، برخی در حال تکمیل اطلاعات و مدارک و چند شرکت نیز مراحل پذیرش خود را طی کرده و به عرضه اولیه نزدیک‌تر شده‌اند.

علم‌الهدی با تاکید بر این‌که رویکرد فرابورس صرفا افزایش تعداد عرضه‌های اولیه نیست، بلکه تلاش می‌شود شرکت‌های باکیفیت و دارای ظرفیت مناسب وارد بازار سرمایه شوند، گفت: ورود شرکت‌های جدید می‌تواند به افزایش عمق بازار، تنوع فرصت‌های سرمایه‌گذاری، ارتقای شفافیت بنگاه‌ها و ایجاد مسیرهای جدید تأمین مالی کمک کند.

آیا این خبر مفید بود؟

0 دیدگاه

دیدگاه خود را بیان کنید

کپچا

تبلیغات متنی