مدیرعامل شرکت توسعه نیشکر و صنایع جانبی از پیشبینی دستیابی به سود ۱۰ هزار میلیاردتومانی این شرکت در سال آینده خبر داد.
واردات، نه تنها مشکلات صنعت خودروسازی در کشور را حل نخواهد کرد، بلکه مولد معضلاتی تازه چون تأمین و دسترسی به قطعات یدکی، صرف هزینه و زمان بیشتر برای خرید قطعات مصرفی و استهلاکی، خدمات پس از فروش، گارانتی و ... خواهد شد که در کشور ما بهکرات تجربه شده است. امروز هیچ کشوری صنعت خودروسازی خود را تعطیل و زنجیره حملونقلش را به خارج از کشور وابسته نمیکند. ایران خودرو نیز به عنوان بزرگترین خودروساز کشور تا کنون بار اصلی تأمین خودرو در کشور را به دوش کشیده و سرمایهای ملی و ظرفیتی عظیم از توان فنی و نیروی انسانی متخصص است که با تغییر مدیریت، امکان و فضای بیشتری برای فعالشدن پتانسیلهایش خواهد یافت.
مدیرعامل شرکت صبا فولاد خلیج فارس گفت : بومیسازی تکنولوژی، توانمندسازی کشور برای رفع نیازهای فنی به خارج است.
مدیرعامل شرکت صبا فولاد خلیج فارس گفت : بومیسازی تکنولوژی، توانمندسازی کشور برای رفع نیازهای فنی به خارج است.
در بیستودومین نمایشگاه بینالمللی محیطزیست که از 28 آذر تا یکم دیماه در مرکز نمایشگاههای بینالمللی شهر آفتاب برگزار شد، معاون راهبردی و معاون علمی، فناوری و اقتصاد دانشبنیان رئیسجمهوری، سخنگوی دولت و مشاور رئیسجمهوری در امور همکاریهای اقتصادی، ضمن بازدید از این نمایشگاه در مصاحبه با خبرنگار فولاد چنین گفتند
دکتر سید ابومحمد هاشمی مجری طرح توسعه ملی گوهرشناسی و کانی های صنعتی ضمن بیان طرفیت های گوهرسنگ در ایران از زمینه های توسعه این صنعت گفت.
همزمان با دومین همایش ملی گوهرشناسی و کانیهای صنعتی ایران که از ۵ تا ۷دی ماه سالجاری در دانشگاه فردوسی مشهد برگزار میشود؛ از طرح ملی اشتغالزایی در صنعت گوهرسنگ ایران با حضور مقامات و مسئولان ذیربط رونمایی خواهد شد.
همزمان با دومین همایش ملی گوهرشناسی و کانیهای صنعتی ایران؛ از طرح ملی اشتغالزایی در صنعت گوهرسنگ ایران با حضور مقامات و مسئولان ذیربط رونمایی میشود.
دومین همایش ملی گوهرشناسی و کانیهای صنعتی ۵ تا ۷ دیماه ۱۴۰۳ در دانشگاه فردوسی مشهد برگزار خواهد شد. این رویداد که با حمایت هلدینگ آرنا برگزار میشود؛ یکی از مهمترین گردهماییهای تخصصی در حوزه گوهرشناسی و کانیهای صنعتی بوده و فرصتی طلایی برای متخصصان، پژوهشگران و علاقهمندان این حوزه به شمار میرود.
دومین همایش ملی گوهرشناسی و کانیهای صنعتی از ۵ تا ۷ دیماه ۱۴۰۳ در دانشگاه فردوسی مشهد برگزار خواهد شد. این رویداد که با حمایت هلدینگ آرنا برگزار میشود، یکی از مهمترین گردهماییهای تخصصی در حوزه گوهرشناسی و کانیهای صنعتی بوده و فرصتی طلایی برای متخصصان، پژوهشگران و علاقهمندان این حوزه به شمار میرود.
شرکت توسعه پلیمر پادجم، بهعنوان یکی از زیرمجموعههای پتروشیمی جم، با بهرهبرداری از فاز نخست تولید ABS و برنامهریزی برای تکمیل فازهای بعدی، گامهای مؤثری در جهت تکمیل زنجیره ارزش محصولات پتروشیمی و بینیازسازی کشور از واردات برداشته است.
مدیرعامل هلدینگ آینده پویا از عرضه اولیه سهام شرکت "توسعه نیشکر و صنایع جانبی" در آینده نزدیک خبر داد.
شرکت پتروشیمی زاگرس در طی یک اجلاسی در هفته ی گذشته میزبان معاونین وزارت نفت بود.
مدیر تأمین و تدارکات شرکت معدنی و صنعتی گوهرزمین با اشاره به روند تأمین مواد اولیه و قطعات مورد نیاز این شرکت، از همکاری با پیمانکاران بزرگ و سازوکارهای دقیق مناقصهای خبر داد. محمدحسین اسفندیارپور در گفتوگویی اختصاصی با خبرنگار رصد اقتصادی، جزئیاتی از فرآیند تأمین، تولید و تجهیز ماشینآلات در گوهرزمین را تشریح کرد.
فولاد مبارکه اصفهان، بهعنوان یکی از بزرگترین تولیدکنندگان فولاد خاورمیانه، در سال ۱۴۰۳ توانست با تثبیت تولید و رشد درآمد، نقش خود را در بازارهای داخلی و خارجی تقویت کند. این شرکت در نیمه نخست سال با وجود چالشهای تأمین انرژی، موفق به ثبت عملکردی چشمگیر در حوزه تولید، فروش و صادرات شد.
جشنواره ملی شکرستان روز پنجشنبه (۱۷ آبان ۱۴۰۳) پس از سه روز فعالیت با حضور جمعی از مدیران استانی و نیشکری، هنرمندان، نویسندگان، صنعتگران و جامعه پیرامون شرکت کشت و صنعت نیشکر دعبل خزاعی در شهرستان کارون به کار خود پایان داد.
پتروشیمی اروند در سالهای اخیر با اجرای پروژههای نوآورانه، تفاهمنامههای استراتژیک و تمرکز بر ارتقای کیفیت زیستمحیطی، گامهای موثری در راستای توسعه پایدار و رفع نیازهای جامعه برداشته است. در این گزارش به بررسی عملکرد این شرکت در ماههای اخیر پرداختهایم.
محمد رضا رجبی مقدم مدیرعامل و نایب رئیس هیات مدیره منطقه ویژه اقتصادی سرخس در گفتگو با خبرنگاران با اشاره به رشد ۴۰ درصدی میزان اشتغالزایی در منطقه ویژه اقتصادی سرخس اظهار کرد:با توجه به تقویت زیرساختها و بهبود روندهای سرمایه گذاری ؛شاخص های اقتصادی اعم از اشتغال-جذب بار-ترانزیت و صادرات و جذب سرمایه گذار درحوزه صنعت و تولید در هفت ماهه سال ۱۴۰۳ نسبت به سال قبل ۸۰ درصد رشد داشته است.
شمسالدین حسینی در تشریح جزئیات جلسه کمیسیون اقتصادی مجلس شورای اسلامی با دبیرشورایعالی مناطق آزاد و ویژه اقتصادی گفت: تعداد قابل توجهی مناطق آزاد و ویژه وجود دارد که عملکرد و کارکرد هر کدام از آنها متفاوت است اما آنچه که مسلم است این است که مناطق آزاد تجاری ـ صنعتی و مناطق ویژه اقتصادی از دیدگاه ما یک ظرفیت هستند که باید این ظرفیتها بالفعل شود.
مهندس هدایت با بیان اینکه شرکت سرمایهگذاری برق و انرژی غدیر در میان شرکتهای تابعه غدیر نقش راهبردی دارد، تاکید کرد: یکی از استراتژی های ما در حوزه برق و انرژی، باید حل مشکلات برق صنایع کشور باشد.