در این نشست که نمایندگان سهامداران، حسابرس و بازرس قانونی، اعضای هیات مدیره، مدیرعامل، معاونین و برخی از مدیران این شرکت حضور داشتند، مهندس نجمی نیا مدیرعامل، گزارشی ازعملکرد شرکت و پیشرفت پروژه ها در سال گذشته ارائه داد و پس از قرائت گزارش حسابرسی، صورت های مالی منتهی به سال 1403 شرکت بررسی و به تصویب سهامدارن رسید.
مدیرعامل شرکت با اشاره به موفقیتهای کسبشده، اعلام کرد که شرکت توسعه آهن و فولاد گلگهر توانسته چندین سال متوالی به عنوان بزرگترین عرضهکننده آهن اسفنجی کشور مطرح شود و عنوان صادرکننده نمونه ملی سال 1403 را کسب کند.
وی افزود: در سال 1403، این شرکت موفق به تولید نزدیک به 4 میلیون تن آهن اسفنجی شد و 73 رکورد در زمینه تولید، کیفیت، فروش و حمل به ثبت رسید. همچنین شرکت در سال 1403 نسبت به سال قبل از آن، 32درصد رشد تولید، 27درصد رشد فروش و 43 درصد رشد درآمد داشته است.
در مجمع عمومی فوقالعاده این شرکت که پس از مجمع عمومی عادی برگزار شد، سهامداران در راستای توسعه فعالیتها و پیشبرد پروژههای آینده، با افزایش سرمایه شرکت به مبلغ 76500 میلیارد ریال در این مرحله موافقت کردند.
0 دیدگاه