متروی تهران، همراه شهروندان در مراسم باشکوه ۲۲ بهمن

مدیرعامل شرکت بهره‌برداری مترو تهران و حومه اعلام کرد: همزمان با برگزاری مراسم راهپیمایی یوم‌الله ۲۲ بهمن، خدمات رسانی در مترو تهران از بامداد روز دوشنبه تا پایان مراسم به‌صورت رایگان انجام خواهد شد.
متروی تهران، همراه شهروندان در مراسم باشکوه ۲۲ بهمن

به گزارش مدیریت ارتباطات و امور بین‌الملل شرکت بهره‌برداری مترو تهران و حومه، دکتر رضا محمدنژاد ضمن تبریک چهل و ششمين سالگرد پیروزی شکوهمند انقلاب اسلامی، گفت: هم‌زمان با برپایی راهپیمایی روز 22 بهمن، مترو تهران با آمادگی کامل خدمات ویژه‌ای را به شهروندان و مسافران ارائه خواهد کرد.  

وی با بیان اینکه در این روز خدمات‌رسانی در خطوط 1، 2، 3، 4، 6 و 7 مترو تهران افزایش می‌یابد، تصریح کرد: با توجه به قرارگیری تعدادی از ایستگاه‌های مترو در مسیر راهپیمایی باشکوه 22 بهمن، استفاده از این ناوگان حمل‌ونقل ریلی درون‌شهری بهترین انتخاب برای شرکت کنندگان در این مراسم بزرگ خواهد بود.  

دیگران چه می خوانند:

مدیرعامل شرکت بهره برداری مترو تهران افزود: با کاهش فاصله زمانی حرکت قطارها، تلاش می‌شود بهترین خدمات‌رسانی به شهروندان ارائه شود. همچنین در صورت نیاز، آمادگی لازم برای اعزام قطارهای فوق‌العاده وجود دارد.  

گفتنی است، مانند سال‌های گذشته، برای حفظ نظم و امنیت مراسم راهپیمایی یوم‌الله 22 بهمن، ایستگاه میدان آزادی از صبح تا پایان مراسم امکان پذیرش و جابه‌جایی مسافران را نخواهد داشت.

 

متروی تهران، همراه شهروندان در مراسم باشکوه ۲۲ بهمن

اخبار وبگردی:

آیا این خبر مفید بود؟