تقدیر از مهندس ابوالفضل جوکار مدیر عامل گاج در چهارمین کنگره سراسری سرآمدان اقتصاد ایران

چهارمین کنگره سراسری سرآمدان اقتصاد ایران با رویکرد اعطای نشان «برند ملی، اعتماد ملی» ششم بهمن ماه در سالن همایش های صدا و سیما برگزار شد.
تقدیر از مهندس ابوالفضل جوکار مدیر عامل گاج در چهارمین کنگره سراسری سرآمدان اقتصاد ایران

این کنگره سراسری در راستای برنامه های اقتصادی دولت و ابلاغ سیاست های کلان اقتصاد مقاومتی به سران سه قوه و لزوم بررسی و تبیین ابعاد مختلف این مهم از سوی مراکز دولتی، علمی و دانشگاهی به منظور اجرای کامل سیاست های اصل 42 قانون اساسی مبنی بر فروش و اجرای سند جامع و تحول نظام استانداردسازی کشور در مرکز همایش های بین المللی صدا و سیما با حضور مشاور اقتصادی مقام معظم رهبری و تعدادی از مسئولان برگزار گردید.

در این همایش از مدیر عامل انتشارات گاج به جهت رعایت موارد زیر تقدیر به عمل آمد:

دیگران چه می خوانند:

* آسان و در دسترس کردن آموزش ارزان برای همه مخاطبان به سبب ایجاد اپلیکیشن های گاجینو و گاج مارکت 

* مدیریت برند در راستای جلب اعتماد و وفاداری مخاطبان 

* ⁠بهره گیری از نخبگان و استفاده از فناوری های نوین در راستای افزایش بهبود کیفیت 

* ⁠تاثیر رعایت فاکتورهای اخلاقی توسط گاج در تصمیم گیری خرید مشتریان

در این همایش لوح تقدیر و تندیس رتبه برتر «برند ملی، اعتماد ملی»  به مهندس جوکار، مدیر عامل انتشارات گاج اهدا گردید.

پیشتر و در پائیز سال جاری جوکار، موفق به دریافت دو نشان عالی «مدیر برتر سال» و «کارآفرینان و مدیران اشتغالزای کشور» شده بود .

تقدیر از مهندس ابوالفضل جوکار مدیر عامل گاج در چهارمین کنگره سراسری سرآمدان اقتصاد ایران

اخبار وبگردی:

آیا این خبر مفید بود؟