احسان میراحسنی بنیان گذار استارتاپ مَدیار : میزبان بیش از 5 میلیون کاربر هستیم

احسان میراحسنی بنیان گذار استارتاپ مَدیار : میزبان بیش از 5 میلیون کاربر هستیم
احسان میراحسنی بنیان گذار استارتاپ مَدیار : میزبان بیش از 5 میلیون کاربر هستیم

به گزارش گروه خبری رصد اقتصادی بنابر اعلام مَدیار، در این نشست خبری، احسان میراحسنی بنیان‌گذار و مدیرعامل شرکت ایده نخست فَرداد – ایده پرداز استارتاپ مَدیار، در رابطه با شکل گیری ایده ی ساخت این سامانه و پیشرفت هایی که تا به امروز داشته است و برنامه های آینده صحبت کردند.

طبق گفته احسان میراحسنی، ایده ی ساخت یک ال ام اس با توجه به احساس جای خالی چنین سامانه ای از نوع بومی در نظام آموزشی کشور از سال 90 در ذهن او شکل گرفته ولی به دلایلی استارت شروع پروژه از سال 95 کلید خورد. در این زمان با توجه به رشد و پیشرفت تکنولوژی جای خالی یک سامانه بومی که بتواند نیاز مدارس و دانشگاه ها را به صورت کامل برطرف نماید و مطابق زبان فارسی ، تقویم شمسی و مدل درسی کشور باشد به شدت حس می شد.

دیگران چه می خوانند:

 

تصویر1: احسان میراحسنی بنیان گذار مدیار

 

پیشرفت استارت آپ مدیار

خلق یک ایده و شروع یک پروژه ی بزرگ تنها سرآغاز یک مسیر پر فراز و نشیب و پر از چالش بود، مخصوصا در حوزه آموزش که نیاز ها بسیار بسیار گسترده بود. با توجه به همه گیر شدن گوشی های هوشمند لمسی در سال 95 ، این شرکت مبنای ساخت سامانه ال ام اس را روی گوشی های هوشمند گذاشت و در زمینه اندروید و آیفون بسیار خلاقانه عمل کرد، طوریکه اپلیکیشن مدیار با وجود تحریم هایی که از طرف اپل وجود داشت توانست در App Store به ثبت برسد و عنوان " تنها اپلیکیشن ال ام اس ثبت شده در اپ استور اپل" را به خود اختصاص دهد. این وجه تمایز که مَدیار برای گوشی های اپل به راحتی و به صورت رایگان (بدون استفاده از مارکت های ایرانی مثل سیب اپ و سیبچه) در دسترس بود و امکانات بی نظیر این سامانه موجب پیشرفت یکباره ی این پلتفرم بومی شد.

 

مَدیار پس از کرونا

به گفته احسان میراحسنی بنیان گذار این پلتفرم آموزشی، ال ام اس مدیار هنگام شروع هدفی نداشت جز هوشمندسازی مدارس و در آموزشگاه ها به عنوان یک نرم افزار کمک مدیریتی استفاده میشد، اما با پدیدار شدن ویروسی به نام کرونا یا همان covid-19 در سال 1398 این نرم افزار کمک آموزشی تبدیل شد به یک نیاز اساسی. به طوری که مدرسه ها بدون داشتن یک نرم افزار آموزشی قادر به تدریس نبودند چرا که آموزش ها غیر حضوری شد. در اواخر سال 1398 با پیشنهاد مدیران و مسئولین مدارس شروع به ساخت سامانه ای کردیم که در آن بتوان به صورت زنده تدریس کرد. سامانه ای که به جز داشتن صدا و تصویر زنده، می بایست دارای قابلیت هایی مانند تخته هوشمند، ارسال فایل، به اشتراک گذاری دسکتاپ ، پاورپوینت، پی دی اف و ... می بود. احساس نیاز به همچین سامانه ای که تحت عنوان کلاس آنلاین شناخته می شد در ابتدا مَدیار را به چالش کشاند و تیم فنی این شرکت را بسیار درگیر کرد ولی در نهایت باعث پیشرفت لوگاریتمی مدیار و سواد رایانه ای مدرسین شد. در آغاز سال تحصیلی 1399 مدیار خود را برای میزبانی هزاران مدرسه ، آموزشگاه زبان ، موسسه آموزشی و ... آماده کرده بود. با توجه به اینکه فرصت آماده سازی برای چنین تحولی بسیار کم بود (حدود 6 ماه) مدیار ابتدا با مشکلاتی پیش بینی نشده مواجه شد ولی با تلاش شبانه روزی تیم فنی مشکلات کنار زده شدند و شروع به توسعه پلتفرم های کلاس آنلاین رایگان کرد. سرعت توسعه ی نرم افزار کلاس های مجازی مدیار به قدری بود که تا پایان سال 99 توانست 4 نوع مختلف کلاس آنلاین راه اندازی کند. مدیار کلاس های آنلاین خود را با ادوبی کانکت شروع کرد، با جی سی و بیگ بلو باتن ادامه داد و با اسکای روم به تکامل رساند. دارا بودن 4 نوع مختلف کلاس مجازی و مختار بودن انتخاب از بین آنها فقط و فقط در مدیار به چشم می خورد.

6f881536-6758-4892-8e6a-037ba19155b3

تصویر2:  برگزاری یک کلاس آنلاین در سامانه مدیار می باشد

توسعه و برنامه های آینده مدیار

در ادامه مدیرعامل مدیار به توسعه های پی در پی این برنامه آموزشی اشاره کرد: از سال 95 تا به امروز (1401) که حدود 6 سال می گذرد هرگز توسعه را متوقف نکردیم و هر روز این سامانه در حال رشد است. توقف در چنین حوزه ای به این گستردگی نشانه ی شکست می باشد، مدیار هر ماه با ماه قبل تفاوت دارد و این موضوع را مشتریان به طور کامل لمس می کنند و به گفته ی آنها همین نقطه قوت است که ما را سالیان متوالی مشتری این شرکت نگه داشته. همچنین برای آینده ی این سامانه برنامه های ویژه ای داریم که بخشی از آن ها مربوط به توسعه فنی و بخشی مربوط به توسعه ی محتوایی می باشد. قصد داریم مدیار را فقط به چشم نرم افزار نگاه نکنند بلکه ازمحتوای آموزشی داخل آن هم استفاده کنند که در این مورد بحث بسیار است.

نگاهی بزرگتر

6545ffe4-1255-40fa-8db9-189daaca23ff

تصویر3: بنر مدیار در شهر کاشان مقابل سازمان آموزش و پرورش

در پایان این نشست خبری مهندس احسان میراحسنی با اشاره به نیاز جامعه ی دانش آموزی به پلتفرم های آموزش از راه دور به وسعتی بزرگتر از سطح کشور اشاره کرد و در مورد برنامه های فروش بین المللی توضیح داد: ما در حال حاضر در تمامی استان های کشور نماینده ی فروش داریم. هم اکنون نرم افزار آموزشی مدیار که به صورت اپلیکیشن و همچنین تحت وب ارائه می شود در تمام استان های ایران در حال استفاده است و بیش از 5 میلیون نفر را میزبانی می کند. جدای از این، در سه زبان فارسی، عربی و انگلیسی در برخی کشور های دیگر در حال استفاده است. ولی نگاه ما به توسعه طرح بین المللی استفاده از این سامانه می باشد. تا پایان امسال مدیار به 4 زبان دیگر هم ترجمه می شود و آماده میزبانی کشورهای بیشتری می باشد.

 

احسان میراحسنی بنیان گذار استارتاپ مَدیار : میزبان بیش از 5 میلیون کاربر هستیم

اخبار وبگردی:

آیا این خبر مفید بود؟