استقلال در دربی از داوری ضربه خورد

استقلال در دربی از داوری ضربه خورد
استقلال در دربی از داوری ضربه خورد
به گزارش رصداقتصادی به نقل از جام نیوز ، هادی طباطبایی در خصوص بازی دربی اظهار داشت: در مجموع بازی خوبی بود و مشخصات یک دربی را داشت. وقتی ۴ گل در یک بازی رد و بدل می شود، یعنی بازی قشنگی دنبال شده است‌.

 

وی در خصوص گل پرسپولیس به استقلال اظهار داشت: به نظر من گل پرسپولیس آفساید بود و توپ هم به سر دیگر بازیکن پرسپولیس هیچ برخوردی نکرده بود و داور می توانست این گل را آفساید اعلام کند.

دیگران چه می خوانند:

 

پیشکسوت استقلال در ارتباط با تعویض قائدی گفت: به نظر من قائدی نباید تعویض می شد. کلید برد استقلال در ماندن قائدی بود چرا که با وجود سرعت او، مدافعان پرسپولیس محتاطانه کار می کردند اما با خروج قائدی از زمین آن‌ها با خیال راحت تر به حملات اضافه شدند و همین کار استقلال را سخت کرد تا ناگزیر به دفاع برود.

 

طباطبایی در ارتباط با بازی استقلال برابر الشرطه عراق اظهار داشت: شناخت خاصی از این تیم ندارم اما احساسم این است که استقلال به دلیل سفرها و بازی های فشرده خسته است و نتوانسته خوب ریکاوری کند‌ امیدوارم این خستگی در بازی با الشرطه تاثیر گذار نشود.

 

دروازه بان اسبق استقلال در خصوص عملکرد حسینی در دربی گفت: حسینی دروازه بان خوبی است و در این چند هفته هم عملکرد خوبی داشته است. به نظر من او روی گل های استقلال مقصر نبود.

 

 

استقلال در دربی از داوری ضربه خورد

اخبار وبگردی:

آیا این خبر مفید بود؟