ستاره استقلال از فوتبال ترکیه می رود

ستاره استقلال از فوتبال ترکیه می رود
ستاره استقلال از فوتبال ترکیه می رود
به گزارش رصداقتصادی به نقل از خبرورزشی ، روزنامه Istiklal ترکیه فهرست ۲۸ نفره از بازیکنانی را منتشر کرد که در پایان فصل جاری از فوتبال ترکیه خداحافظی خواهند کرد. در ردیف دوم این فهرست مجید حسینی، مدافع تیم ترابزون‌اسپور قرار دارد که قراردادش تا پایان فصل معتبر است.

 

فلورین آندونه (گالاتاسرای)، مجید حسینی (ترابزون‌اسپور)، محمد الننی (بشیکتاش)، عادل رامی (فنرباغچه)، یوتو ناگاتومو (گالاتاسرای)، پدرو روبوچو (بشیکتاش)، استیوون زونزی (گالاتاسرای)، مائوریسیو ایسلا (فنرباغچه)، ماریانو (گالاتاسرای) و ژوآ پریرا (ترابزون‌اسپور) ۱۰ بازیکن نخست این فهرست ۲۸ نفره هستند.

دیگران چه می خوانند:

 

بر اساس گزارش رسانه‌های ترکیه‌ای، مجید حسینی در نقل‌وانتقال‌های زمستانی پیشنهاد‌هایی از تیم‌های آلمانی هرتابرلین و فرایبورگ و ساسولوی ایتالیا داشت، اما در نهایت ترجیح داد تا پایان قراردادش برای تیم ترابزون‌اسپور بازی کند.

 

ستاره استقلال از فوتبال ترکیه می رود

اخبار وبگردی:

آیا این خبر مفید بود؟