به گزارش رصداقتصادی به نقل از ورزش سه، مهدی تارتار شب گذشته روی خط تلفنی برنامه شب های فوتبالی رفت و اعلام کرد بعد از بازی با پارس جنوبی نیمکت تیمش را ترک می کند.
او در توضیح این ماجرا گفت: جو مسموم و شیطنت برخی هواداران و افراد سابق حاضر در تیم نفت، پس از درگیری رخ داده در تمرین دلیل اصلی ای است که چنین تصمیمی گرفته اند.
سرمربی نفت قبل از بازی با سایپا با سرپرست سابق تیم درگیری پیدا کرد که باعث شد برخی لیدرها وارد شوند و مسائل عجیبی را ایجاد کنند.
تارتار در این خصوص بیان کرد: در دیدار ما با سایپا، دودستگی میان هواداران ایجاد شده بود و حدود 20 درصد ورزشگاه، راه خود را از سایر تماشاگران جدا کرده بودند. بازیکن من دشنام شنید و مسئول سابق تیم تشویق میشد. او تمام شهر را به خاطر خودخواهی خود به هم ریخت. من تا نیمفصل، حقوقم را گرفتم و 50 درصد حقوقم را دریافت کردهام. به همراه سایر اعضای کادر فنی میخواستیم پس از این درگیری از نفت جدا شویم، اما به خاطر مردم مسجدسلیمان و هواداران خوبمان ماندیم و دیدار با پارس جنوبی، آخرین دیداری است که روی نیمکت نفت مینشینم.
دیدار پارس جنوبی و نفت مسجدسلیمان ساعت 15:30 امروز در ورزشگاه تختی جم برگزار می شود و باید دید نظر تارتار در نشست خبری بعد از بازی درباره ماجراها چه خواهد بود.
0 دیدگاه