پیمان قاسمخانی بازیگر باتجربه سینما و تلوزیون است . پیمان قاسمخانی در سریال ها و فیلم های زیادی ایفای نقش کرده است او در کارگردانی و نویسندگی نیز حسابی ماهر و توانمند است . پیمان قاسمخانی در شب های گذشته در رستوران لاکچری همراه دوستانش بود . در ادامه عکس دیده نشده از پیمان قاسمخانی و فرزاد فرزین را مشاهده می کنید .
بیوگرافی پیمان قاسم خانی و همسر دومش
پیمان قاسم خانی همسر سابق بهاره رهنما متولد ۳۰ دی ۱۳۴۴ خورشیدی است.پیمان قاسم خانی فیلمنامهنویس و بازیگر ایرانی است.
همسر دوم پیمان قاسم خانی میترا ابراهیمی نام دارد و گفته می شود او روانشناس بالینی است.
پیمان قاسمخانی در اکثر ساختههای مهران مدیری به عنوان نویسنده و یا سرپرست نویسندگان در کنار او حضور داشتهاست.
پیمان قاسم خانی همسر سابق بهاره رهنما یکی از بازیگران سینما و تلویزیون ایران است. پیمان قاسم خانی،برادر مهراب قاسم خانی فیلمنامه نویس و طراح صحنه و لباس است.
او با نویسندگی فیلمهایی نظیر مارمولک، سن پطرزبورگ، ورود آقایان ممنوع، و سریالهای پاورچین و شبهای برره، یکی از محبوبترین و برجستهترین نویسندگان ژانر کمدی در دو دهه اخیر در ایران است.
همسر دوم پیمان قاسم خانی میترا ابراهیمی نام دار و گفته می شود او روانشناس بالینی است. درباره میترا ابراهیمی اطلاعات زیادی به بیرون درز پیدا نکرده است.
او البته فاصله سنی زیادی با پیمان قاسمخانی دارد. گفته می شود این دو چندی قبل با یکدیگر ازدواج کرده اند و مراسم آنها بی سر و صدا برگزار شده است.میترا ابراهیمی ۳۱ سال سن دارد و تا کنون ازدواج نکرده است .او دارای مدرک روانشناسی میباشد و سابقه فعالیت در زمینه هنری دارد . میترا ابراهیمی یک مستند ساز حرفه ای است .
آدرس اینستاگرام میترا ابراهیمی
آدرس صفحه اصلی اینستاگرام میترا ابراهیمی همسر دوم پیمان قاسم خانی : mitraebrahimi
میترا ابراهیمی همسر دوم پیمان قاسم خانی کیست ؟
مدتی است عکس پیمان قاسم خانی و میترا امیر ابراهیمی در صفحات مجازی منتشر شده و حاکی بر ازدواج مجدد پیمان قاسم خانی همسر سابق بهاره رهنما می باشد گفته میشود.
پیمان قاسم خانی همسر سابق بهاره رهنما ، مدتی است که با میترا ابراهیمی (روانشناس بالینی) ازدواج کرده است .
نحوه آشنایی میترا ابراهیمی و پیمان قاسم خانی به فیلم کامی بر میگردد.
اولین کار میترا ابراهیمی فیلم کامی بود و چون تجربه ای نداشت کسی تهیه کنندگی کار را نمی پذیرفته است .
اولین تیزر کامی ساخته می شود ، بر روی سایتی قرار میگیرد و پیمان قاسمخانی با دیدن این تیزر تهیه کنندگی را بر عهده می گیرد و این چنین میترا ابراهیمی و پیمان قاسم خانی با یکدیگر آشنا می شوند.
علت طلاق پیمان قاسم خانی و بهاره رهنما
پیمان قاسم خانی و بهاره رهنما به دلیل مشکلات شخصی در سال ۱۳۹۴ از یکدیگر جدا شدند. حاصل ازدواج این زوج یک دختر به نام پریا میباشد.
پاسخ بهاره رهنما در نشست خبری تئاتر «دیگری» با حضور شیوا اردویی و مهیار طهماسبی، به پرسش یکی از کاربران، خبر جدایی او از پیمان قاسم خانی را تائید کرد.
پاسخ بهاره رهنما به سوال کاربر در خصوص جدایی او از پیمان قاسم خانی :
«این نیز یکی از مصادیق عدم اعمال خشونت نسبت به یکدیگر است. پیمان قاسمخانی قدیمیترین دوست زندگی من است، و ما ۲۴، ۲۵ سال است که با هم دوستیم، و ادامه پیدا نکردن زندگی مشترکمان دلیل نمیشود که دوستیمان لطمه ببیند.»
بهاره رهنما ادامه داد: «جدا از این من فَنِ پیمان قاسمخانی هستم. او رفیق خوبی برایم است و امیدوارم این فرهنگ خصوصا در میان کسانی که بچه دارند جا بیفتد. چون بچهها حتی اگر ۵۰ یا ۶۰ سالشان هم شود.
تحصیلات پیمان قاسم خانی
قاسمخانی که در دانشکده اهواز آمار انفورماتیک خواندهاست در سال ۱۳۷۰ به مرکز آموزش فیلمسازی باغ فردوس رفت و اولین دوره فیلمنامهنویسی را در این مرکز زیر نظر سیف الله داد گذراند وی همچنین مدت کوتاهی را در کلاس آموزشی بهرام بیضایی گذارنده است.
فیلمنامههای معروف پیمان قاسم خانی
از جمله فیلمنامههای او: من زمین را دوست دارم، بوی خوش زندگی (بازنویسی)، نان و عشق و موتور هزار (بر اساس کتاب شوهر مدرسه ای اثر جووانی گوارسکی بدون ذکر در فیلم) است که برای ابوالحسن داوودی و فیلمنامه «هتل» را نیز برای مرضیه برومند نوشتهاست.
او برای نوشتن فیلمنامهٔ دختری با کفشهای کتانی جایزه بهترین فیلمنامهنویسی را از خانه سینما دریافت کرد و بعد سناریو و سرپرست نویسندگی سریال پاورچین را بعهده گرفت. فیلم کوتاهی نیز به نام «هزارپا» با بازی بهاره رهنما، مهران مدیری، سروش صحت و پگاه آهنگرانی ساخت. همچنین سریالهای خانه ما (مسعود کرامتی) و گالری ۹ (غلامرضا رمضانی) را نوشتهاست.
وی برای فیلمنامه فیلم مارمولک سیمرغ بلورین بهترین فیلمنامه را از جشنواره فیلم فجر دریافت کرده است.
پیمان قاسمخانی در بیشتر سریال های مهران مدیری به عنوان طراح فیلمنامه و سرپرست نویسندگان حضور داشته است. او در سال ۹۷ پس از ۱۱ سال، در سریال هیولا دوباره با مهران مدیری همکاری می کند.
پیمان قاسمخانی و دخترش پریا
پیمان قاسمخانی که با دختر 15 سالهاش فیلمهای اکشن میبیند، یک رقیب خیلی جدی دارد. او نویسنده ی موفقی است، تجربه بازیگری خوبی هم دارد، معروف و مشهور هم هست اما رقیب او یک دختر نوجوان 15 ساله است.
همان دختری که پریا (دخترش) ساعتها با او تلفنی حرف میزند...: «رقیب من یک دختر 15 ساله است که به او حسادت میکنم وقتی میبینم پریا ساعتها با او تلفنی حرف میزند و چیزهایی به او میگوید که به من نمیگوید. وقتی این دختر به خانه ما میآید، چپچپ به او نگاه میکنم و دوست دارم کاری کنم که زودتر برود.»
مختصری از زندگینامه هنری پیمان قاسم خانی
پیمان قاسمخانی پس از یک تجربه بازیگری نه چندان موفق در”عاشقانه” (علیرضا داوودنژاد، ۱۳۷۴) با نگارش فیلمنامه “دختری با کفش های کتانی” (رسول صدرعاملی، ۱۳۷۷) جایگاه خود را به عنوان یک فیلمنامه نویس حرفه ای تثبیت کرد.
بااینکه در مرحله نگارش فیلمنامه “دختری با کفشهای کتانی” صدرعاملی ازفریدون فرهودی خواست که نسخه ای جدید بر فیلمنامه قاسمخانی بنویسد و بخش هایی رابه داستان بیفزاید;
اما نتیجه کم و بیش کاری یک دست از آب درآمد که برای زمان خودشفیلمی جسورانه به شمار می رفت و البته الگویی برای سازندگان فیلم های تین ایجری شدکه در ظاهر داعیه اجتماعی بودن داشتند، اما هدفشان بیشتر فتح گیشه بود.
او برای نوشتن فیلم نامه (دختری با کفشهای کتانی) موفق به دریافت جایزه بهترین فیلمنامه نویس از خانه سینما شد، بعد سناریو و سرپرست نویسندگی سریال «پاورچین» را به کارگردانی مهران مدیری بعهده گرفت.
پیمان قاسمخانی سابقه ساختن فیلمی کوتاه به نام “هزارپا” با بازی پگاه آهنگرانی، سروش صحت، بهاره رهنما و مهران مدیری را دارد.
“نان و عشق و موتور هزار” (ابوالحسن داوودی، ۱۳۸۰)، به عنوان یکی از موفق ترین کمدی های یک دهه گذشته، نشان داد که فیلمنامه های قاسمخانی جدا از رعایت حداقل استانداردهای ژانر کمدی و دوری از لودگی های معمول، می تواند عامه مخاطبان را نیز به سینماها بکشاند.
“نان و عشق و موتور هزار” با بهره گیری از مولفه های حاکم بر فیلم فارسی ها، خود فیلم فارسی ها را دست می انداخت و جدا از آن نگاهی تازه و بسیار کمیک نسبت به رویدادهای سیاسی و اجتماعی دوران خودش داشت;
نگاهی بسیار دلنشین تر از فیلم های جدی ساخته شده در آن برهه که سازندگانشان گمان می کردند با آنها دارند برگی جدید در سینمای سیاسی کشورمان ورق می زنند.
“مارمولک” (کمال تبریزی، ۱۳۸۲)، که بی شک یکی از فیلمهای جنجالی دهه هشتاد خورشیدی بود، قاسمخانی را تا جایگاه یک ستاره در میان فیلمنامه نویسان مستقل سینمای ایران بالا برد.
در زمان اکران “مارمولک” جنجال هایی قابل پیش بینی پیرامونش پدید آمد; زیرا بسیاری فیلم و شوخی هایش را گذری جسورانه از خط قرمزها می پنداشتند.
اما اکنون که ده سال از زمان ساخت فیلم گذشته و از آن هیاهوها دور شده ایم، می توان ادعا کرد که “مارمولک” در خدمت همان نگاه سفارشی حاکم ساخته شد و اتفاقا برخلاف آن ادعاها لحن و پایانی محافظه کارانه داشت و پا را از دایره موضوعه ای ممنوع فراتر نگذاشته بود.
در سال ۱۳۸۲ موفقیت وی تکامل یافته، و برای نگارش فیلمنامه “مارمولک” به کارگردانی کمال تبریزی سیمرغ بلورین را دریافت کرد.
“پوکر” نخستین فیلمنامه جدی پیمان قاسمخانی بود که بسیاری آن را بهترین فیلمنامه تاریخ سینمای ایران می دانستند.
اما این فیلمنامه پس از چند بار دست به دست شدن میان کارگردان های نام آشنای سینما، به کاظم راست گفتار رسید و او نیز با تغییراتی فراوان آن را با نام “نقاب” جلوی دوربین برد و روانه اکران کرد.
با اینکه فیلم در همان سر و شکل تغییر یافته فیلمنامه اش با کاستی هایی روایی همراه بود، اما همچنان داستانی مخاطب پسند و جاندار داشت. هرچند که خود قاسمخانی هنوز هم از به هدر رفتن آن فیلمنامه سخن می گوید.
“سن پترزبورگ” (بهروز افخمی، ۱۳۸۸) و “ورود آقایان ممنوع” (رامبد جوان، ۱۳۸۹) دیگر فیلمنامه های قاسمخانی در نیمه دوم دهه هشتاد خورشیدی بودند که سطح کیفی خوبشان باز هم ثابت کرد که او بهترین گزینه برای نوشتن فیلمنامه هایی کمدی در بدنه سینمای ایران است.
پیمان قاسمخانی که فیلمنامه “سن پترزبورگ” را با همکاری برادرش، محراب، نوشته بود، در این فیلم بار دیگر به طبع آزمایی در زمینه بازیگری دست زد و در کنار محسن تنابنده قرار گرفت.
0 دیدگاه