رویا نونهالی بازیگر با سابقه سینما و تلوزیون است . رویا نونهالی کار خود را با تئاتر و تلوزیون شروع کرد . رویا نونهالی با بازی در سریال خواب و بیدار درخشید . ویدیویی دیده نشده از رویا نونهالی داور عصرجدید را در ادامه می بینید .
خبرجنجالی : کلاهبرداری احسان علیخانی در عصرجدید فاش شد + فیلم دیده نشده
همسر رویا نونهالی
آغاز فعالیت رویا نونهالی
بیوگرافی و زندگینامه رویا نونهالی
نام : رویا
نام خانوادگی : نونهالی
متولد : 24 بهمن 1341
آغاز فعالیت هنری : 1362
همسر : رامین حیدری فاروقی
محل تولد : تهران
زندگینامه رویا نونهالی
رؤیا نونهالی (زاده ۲۴ بهمن ۱۳۴۱ در تهران) بازیگر و کارگردان تئاتر، سینما و تلویزیون اهل ایران است.
اصلیت وی به روستای تاکر از توابع بخش بلده شهرستان نور در استان مازندران بر می گردد. نونهالی دارای تحصیلات در رشته نقاشی از دانشکده هنرهای زیبا دانشگاه تهران است. رویا نونهالی در خانواده ای متدین پر از عشق بزرگ شده است وی می گوید سرچشمه این عشق پدر و مادرم هستند که این عشق به خانواده و دوست داشتن را به من و چهار خواهر دیگرم تزریق کرده اند.
همسر رویا نونهالی
رویا نونهالی همسر رامین فاروقی می باشد که حاصل این ازدواج پر از عشق یک دختر زیبا است . همسر رویا نونهالی متولد سال 1345 و مستند ساز مطرح ایرانی می باشند.
رویا نونهالی متولد ۲۴ بهمن ۱۳۴۱ در تهران بازیگر تئاتر، سینما و تلویزیون ایران است. رویا نونهالی دارای تحصیلات در رشته نقاشی از دانشکده هنرهای زیبا دانشگاه تهران است.
رویا نونهالی در تهران متولد و بزرگ شد و در مدرسه ژاندارک تحصیل کرد اما اصالتا اهل روستای تاکر بخش بلده شهرستان نور استان مازندران است.رویا نونهالی چهار خواهر دارد و پدرش سال 91 درگذشت.
فعالیت هنری رویا نونهالی از سال 1362 با بازیگری در تئاتر شروع شد. فعالیت در سینما از سال 1366 با حضور در فیلم «یار در خانه و…» ساخته خسرو سینایی و بازی در تلویزیون سال 1381 با مجموعه «خواب و بیدار» آغاز شد.
رویا نونهالی اولین بازیگر زنی است که بلافاصله بعد از ورودش به سینما سیمرغ بلورین را از آن خود کرد.
رویا نونهالی در اوایل دهه هفتاد با رامین حیدری فاروقی مستند ساز مطرح ایرانی ازدواج کرد. همسر رویا نونهالی متولد سال 1345 می باشد، رویا نونهالی و همسرش صاحب دختری بنام خاتون میباشند.
فیلم های سینمایی
وقت رؤیا (۱۳۹۶)
هلن (۱۳۹۴)
مشکل گیتی (۱۳۹۴)
نیمه شب اتفاق افتاد (۱۳۹۴)
کفشهایم کو؟ (۱۳۹۴)
اعترافات ذهن خطرناک من (۱۳۹۳)
داره صبح میشه (۱۳۹۳)
نیمرخها (۱۳۹۳)
دلم میخواد (۱۳۹۲)
تراژدی (۱۳۹۲)
پشت در خبری نیست (۱۳۸۸)
شنبهای که گذشت
پری دریایی
صداها (۱۳۸۷)
خاک آشنا (۱۳۸۶)
هفت شب
مانا (۱۳۸۶)
نیلوفر (۱۳۸۵)
عصر جمعه (۱۳۸۴)
ماهیها عاشق میشوند (۱۳۸۳)
یک تکه نان (۱۳۸۳)
خواب خاک (۱۳۸۲)
هم نفس (۱۳۸۲)
گاهی به آسمان نگاه کن (۱۳۸۱)
0 دیدگاه