بازگشت دلار به کانال ۱۴ هزار تومان
بعد از روند افزایشی نرخ ارز در هفته گذشته که حتی نرخ آن را به ۱۶ هزار تومان هم رسید از صبح امروز بازار ارز روند کاهشی به خود گرفت و نرخ دلار 14 هزار 800 تومان معامله شد.
جهت اطلاع از دقیق ترین اخبار قیمت طلا ، سکه و دلار و خودرو در بازار کلیک کنید ...
دلار در صرافی های بانکی
دلار در صرافیهای بانکی، امروز (شنبه) با افت حدود ۵۵۰ تومانی نسبت به روز معاملاتی گذشته به نرخ ۱۵ هزار و ۱۵۰ تومان به فروش رسید.
نرخ دلار در روزهای اخیر با جوسازی سفته بازان، به دلیل نزدیک شدن به نشست FATF و نگرانی از قرار گرفتن نام ایران درلیست سیاه این نهاد مالی، رو به افزایش گذاشته بود، اما از روز پنجشنبه روندی صعودی دلار متوقف و معکوس شد.
به نظر کارشناسان، رشد اخیر قیمت دلار در هفته گذشته، تحت تاثیر عوامل روانی مرتبط با تصمیم FATF و شیوع ویروس کرونا بوده است و ریشه در عوامل واقعی اقتصادی ندارد.
سقوط آزاد قیمت سکه در بازار
امروز هر قطعه سکه با پذیرش کاهشی نزدیک به ۶۰۰ هزار تومان ، به قیمت ۵ میلیون و ۵۸۰ هزار تومان در بازار عرضه شد.
بر اساس این گزارش قیمت سکه طرح قدیم نیز ۵ میلیون و ۵۵۰ هزار تومان اعلام شده است . قیمت نیم سکه نیز با کاهش نزدیک به ۲۰۰ هزار تومانی ۲ میلیون و ۹۰۰ هزار تومان اعلام شده است.
قیمت ربع سکه یک میلیون ۷۹۰ هزار تومان اعلام شد که کاهشی ۶۵ هزار تومانی را نشان میدهد. سکه گرمی نیز ۹۴۲ هزار تومان اعلام شد.
هر گرم طلای ۱۸ عیار در بازار ۵۱ هزار تومان کاهش یافت و به قیمت ۵۶۹ هزار تومان رسید.
بورس سقوط کرد
شاخص بورس امروز (شنبه) در نخستین دقایق معاملات با بیش از ۱۹هزار و ۷۴۱ واحد افت به کانال ۵۰۴هزار و ۱۰۹ واحدی رسید.
بازار سرمایه از چند روز گذشته وارد رشد لحظهای شد و هر روز شاهد رکوردشکنیهای جدید در این بازار بودیم. اما با توجه ابلاغیه جدید مبنی بر تغییر حجم مبنا، بازار امروز از آغاز معاملات تغییر رویه داد و در مسیر اصلاح قرار گرفت.
شاخص بورس که معاملات خود را در روز چهارشنبه افزایشی آغاز کرد و در دقایق پایانی بازار با عدد ۵۲۴ هزار واحد به معاملات پایان داد، امروز تا این لحظه (۱۰:۱۰) با ۱۹هزار و ۷۴۱ واحد افت از رکوردشکنیهای هفته گذشته فاصله گرفت و اکنون به عدد ۵۰۴ هزار و ۱۰۹ واحد رسیده است.
جهت اطلاع از دقیق ترین اخبار قیمت طلا ، سکه و دلار و خودرو در بازار کلیک کنید ...
شاخصهای اصلی بورس مانند شاخص قیمت (وزنی - ارزشی)، شاخص کل (هم وزن)، شاخص قیمت (هم وزن)، شاخص آزاد شناور، شاخص بازار اول و شاخص بازار دوم در کنار شاخص کل با افت همراه شدهاند.
تاکنون اکثر نمادها منفی هستند و نماد صنایع پتروشیمی خلیج فارس (فارس)، فولاد مبارکه اصفهان (فولاد)، ملی صنایع مس ایران (فملی)، پتروشیمی پارس (پارس)، نفت و گاز پتروشیمی تامین (تاپیکو)، معدنی و صنعتی گل گهر (کگل) و معدنی و صنعتی چادرملو (کچاد) بیشترین تاثیر منفی را بر شاخص کل داشتند.
0 دیدگاه