به گزارش ستاد خبری دومین همایش ملی گوهرسنگ و کانیهای صنعتی؛ کیوان خانزاده مدیر اجرایی این همایش، ضمن تشکر از سیدابومحمد هاشمی مجری طرح ملی گوهرسنگ کشور نسبت به دعوت ایشان از ورود هلدینگ آرنا در بخش مسئولیتهای اجتماعی خود در صنعت گوهرسنگ و رونمایی از طرح ملی اشتغالزایی در صنعت گوهرسنگ و ایجاد زنجیره ارزش به صورت تخصصی نظرات مدیر ارزشمند این صنعت را خواستار شد که به شرح برخی مطالب از زبان ایشان میپردازیم.
سیدابومحمد هاشمی در این خصوص گفت: برگزاری همایش گوهرشناسی در دانشگاه فردوسی مشهد میتواند یک فرصت عالی برای ارتقاء دانش و آگاهی در زمینه صنعت گوهرسنگ و تجارت آن باشد. در این همایش میتوان به موضوعات زیر پرداخت:
1. توسعه صنعت گوهرسنگ: بررسی وضعیت کنونی صنعت گوهرسنگ در ایران و شناسایی چالشها و فرصتهای موجود برای توسعه آن. همچنین بحث در مورد راهکارهای بهبود فرآیندهای استخراج، فرآوری و عرضه گوهرسنگها.
2. تجارت گوهرسنگها: تحلیل بازارهای داخلی و بینالمللی گوهرسنگ، شناسایی نیازها و تقاضاهای بازار و بررسی استراتژیهای ورود به بازارهای جدید.
3. بازاریابی و فروش: ارائه روشهای نوین بازاریابی برای فروش انواع گوهرسنگ، استفاده از تکنولوژیهای دیجیتال و رسانههای اجتماعی برای تبلیغ و فروش و بررسی تجربیات موفق در این زمینه.
4. آموزش و پژوهش: برگزاری کارگاههای آموزشی و سخنرانیهای علمی با حضور کارشناسان و اساتید برجسته در حوزه گوهرشناسی که میتواند به ارتقاء سطح دانش شرکتکنندگان کمک کند.
5. شبکهسازی: ایجاد فرصتهای شبکهسازی برای فعالان صنعت، پژوهشگران و دانشجویان تا بتوانند ارتباطات مفیدی برقرار کنند و همکاریهای آینده را شکل دهند.
همچنین میتوان از مشارکت شرکتها و برندهای معتبری همچون هلدینگ آرنا در این همایش بهرهمند شد تا تجارب خود را به اشتراک بگذارند و به معرفی محصولات خود بپردازند. این رویداد میتواند به عنوان یک پلتفرم مهم برای تبادل اطلاعات و همکاری در صنعت گوهرسنگ کشور عمل کند.
این در حالی است که شبکهسازی برای فروش گوهرسنگ در داخل کشور و صادرات آن به بازارهای جهانی؛ نیازمند استراتژیهای مشخص و کارآمد است.
خانزاده همچنین با تاکید بر اینکه مدیران موفقی چون سیدابومحمد هاشمی با داشتن برنامه درست و استراتژی اصولی میتوانند با ورود بخش خصوصی در صنایع مختلف نقش مهمی در پیشبرد اهداف بلندمدت ملی ایفا کنند
خانزاده در پیامی از اساتید و بزرگان زمینشناسی ایران در رشتههای مختلف جهت حضور در این همایش ملی دعوت کرد تا با تشکیل کارگروههای ویژه؛ همراه این طرح ملی باشند.
همچنین از مدیران استان خراسان رضوی (استاندار محترم، نمایندگان محترم شهر مشهد در مجلسشورایاسلامی، شهردار، اعضاء شورای شهر ، میراث فرهنگی، سازمان فنی و حرفهای و بخشهای دیگر تصمیمگیری در استان) خواست در راستای این طرح ملی و حمایت از آن؛ نقش مهم خود را ایفا کنند.
خانزاده افزود: متقاصیان برای کسب اطلاعات بیشتر و ثبتنام میتوانند به وبسایت رسمی همایش به نشانی gemtechiran.um.ac.ir مراجعه کنند. گفتنی است ظرفیت ثبتنام محدود بوده و علاقهمندان باید تا 30 آذ رماه 1403 اقدام به ثبتنام کنند.
مدیر اجرایی همایش با تاکید بر اینکه این رویداد فرصت فوقالعادهای برای یادگیری، شبکهسازی و توسعه حرفهای در حوزه گوهرشناسی و کانیهای صنعتی است؛ حضور در این رویداد را دریچهای به سوی دانش و فرصتهای جدید در این صنعت قلمداد کرد.
0 دیدگاه