ثبت موفقیتهای پی در پی در امور معدن مس سرچشمه در سال ۹۸

ثبت موفقیتهای پی در پی در امور معدن مس سرچشمه در سال ۹۸
ثبت موفقیتهای پی در پی در امور معدن مس سرچشمه در سال ۹۸
به گزارش  رصد اقتصادی و به نقل از روابط عمومی مجتمع مس سرچشمه ،مهندس جواد حکیمی با اعلام این خبر اظهار کرد: کل حفاریهای اکتشافی انجام شده از ابتدا تاکنون که پایان فاز چهارم حفاریهای اکتشافی را شامل می شود برابر با ۲۲۴ هزار متر می باشد که نتیجه این حفاریهای انجام شده ساخت مدل جدید بلوکی اکتشافی در امور معدن(بخش مهندسی معدن) بوده است.
 

کل تناژ بلوک تخمین زده شده(ذخیره زمین شناسی معدن مس سرچشمه) برابر با ۲ میلیارد و ۷۰۰ میلیون تن با میانگین عیار ۴۴ صدم درصد با عیار حد اقتصادی ۰/۱۷۵ درصد می باشد که این تناژ شامل تخمین Meassured و Indicated(ذخیره قابل طراحی) می باشد.


اهداف محقق شده امور معدن در سال ۹۸:
حکیمی در خصوص اهداف محقق شده امور معدن مجتمع مس سرچشمه در سال ۹۸ اظهار کرد: برنامه پیش بینی شده مجتمع مس سرچشمه برای سال ۹۸ استخراج۸۰ میلیون تن خاک اکسیدی، سولفوری و باطله بوده است که این رقم با تلاش همه همکاران امور معدن قبل از اتمام سال و در تاریخ چهارم اسفندماه تحقق یافته است، بطوریکه در سال جاری با افزایش تناژ بیش از یک میلیون تنی ارسال سولفور به کارخانه تغلیظ به عدد تناژ سولفور ۲۸ میلیون و ۱۲۲ هزار و ۸۱۳ تن رسیده ایم.

دیگران چه می خوانند:


مدیر امور معدن مجتمع مس سرچشمه ادامه داد: بر اساس طرح و برنامه پیش بینی شده می بایست میزان ۴ میلیون و ۱۸۸ هزار و ۴۰۰ تن خاک اکسیدی به محل هیپهای لیچینگ ارسال شود که تا به امروز ۲۰ درصد بالاتر از برنامه هستیم و امیدواریم در پایان سال جاری با توجه به برنامه ریزی های انجام شده برای اولین بار در طول عمر معدن مس سرچشمه، تناژ  خاک سولفوری ارسالی به کارخانجات تغلیظ از مرز ۳۰ میلیون تن در سال عبور نماید.
حکیمی افزود: در تاریخ پنجم تیرماه ۹۸ رکورد ارسال خاک سولفوری به کارخانه تغلیظ به میزان ۱۳۰ هزار تن در روز شکسته شد که در نوع خود رکورد قابل توجهی در مجتمع مس سرچشمه به شمار می رود.
وی از افزایش ایمنی در معدن مس سرچشمه در سال جاری و کسب امتیازایمنی بالاتری نسبت به سال گذشته خبر داد و عنوان کرد: نمره کسب شده ایمنی برای امور معدن در سال گذشته ۷۹ بود که این نمره در سال ۹۸ به ۸۵.۲ رسید.


وی با اشاره به شروع حفاریهای اکتشافی توسعه ای و تکمیلی فاز پنج،گفت: طراحی و اجرای زهکشی مناسب و خروج حدود ۷ میلیون مترمکعب آب از محدوده معدن و طراحی و باطله برداری هدفمند پله های محدوده های جنوب، جنوب غرب و غرب معدن جهت دسترسی به خاک های سولفوری  پله های پایین دست در راستای تامین خاک سولفوری کارخانجات تغلیظ در سال های آتی از دیگر اقدامات انجام شده در امور معدن مس سرچشمه در سال ۹۸ بوده است.


حکیمی تصریح کرد: با توجه به کاهش میانگین مسیر باربری در سال ۹۸ به نسبت تناژ برداشت شده، میزان ۷۶ میلیارد ریال از هزینه های باربری در سال جاری کاهش یافته همچنین،  با کاهش ۷ درصدی هزینه تعمیراتی کامیونهای ۱۳۶ و ۲۴۰ تنی، کاهش ۳۰ درصدی تعمیراتی در شاول ها و افزایش ۸ درصدی تعداد شاول های آماده نسبت به سال گذشته، بیش از ۲۲ میلیارد  ریال کاهش هزینه تعمیراتی را در پی داشته است.
به گفته وی بیشترین پیشرفت جبهه کاریها در حاشیه ها و مناطق توسعه یافته و به تبع آن استخراج سولفور بیشتر از آن نواحی و  جلوگیری از پیشرفت در مرکز و عمق، جهت صیانت از معدن و کاهش مسیر باربری بوده است.

 

مدیر امور معدن مجتمع مس سرچشمه ابراز داشت: با پایش مستمر و تعمیرات به موقع سنگ شکن اولیه، میزان توقفات از ۶۰۰ ساعت در سال ۹۷ به ۱۶۶ ساعت در سال ۹۸ کاهش یافته است.

حکیمی با اشاره به میزان بارندگی در معدن در مقایسه با سال گذشته، خاطرنشان کرد: در سال گذشته ۳۰۱ میلیمتر و در سال جاری ۴۱۹ میلیمتر بارندگی در معدن مس سرچشمه به ثبت رسید که افزایش ۱۲۰ میلیمتری بارندگی را در سال ۹۸ نشان می دهد که این موضوع بیانگر این است که علیرغم افزایش قابل توجه بارندگی ها، نه تنها در کار معدن وقفه ای ایجاد نشد بلکه با تلاش بی وقفه همکاران در امور معدن برنامه های پیش بینی شده را زودتر از موعد به پایان رساندیم.

 

 

ثبت موفقیتهای پی در پی در امور معدن مس سرچشمه در سال ۹۸

اخبار وبگردی:

آیا این خبر مفید بود؟