پتروشیمی اروند در مسیر قطع وابستگی

پتروشیمی اروند در مسیر قطع وابستگی
پتروشیمی اروند در مسیر قطع وابستگی

به گزارش رصد اقتصادی ، مدیر عامل شرکت پتروشیمی اروند گفت: در راستای حمایت از شرکت‌های دانش‌بنیان و بومی‌سازی قطعات تخصصی و مصرفی در صنعت پتروشیمی، شرکت پتروشیمی اروند در نمایشگاه ساخت داخل اقدام به انعقاد قرارداد با تعدادی از این شرکت‌ها کرد.

 

دیگران چه می خوانند:

 وی ادامه داد: این قرارداد‌ها شامل پروژه‌های پوشش دهی مجدد آند و کاتد، امولسیفایر H60، احیای آلفا سلولز، ‌GRP، قطعات داخلی تاورها و قطعات Liquid Ring است که به  مبلغ  هزار میلیارد ریال با شرکت‌های دانش بنیان ایرانی بسته شد.

 

 حسن نشان‌زاده با اشاره به پروژه پوشش مجدد آند و کاتد که یک قطعه مصرفی محسوب می‌شود، بیان کرد: پیش از این 4 کشور پوشش مجدد آند و کاتد را انجام می‌دادند که علاوه بر زمان و هزینه‌ای که صرف جا به جایی قطعات می‌شد. این موضوع از لحاظ مالی و ارزبری با وجود تحریم‌ها در مقایسه با نمونه داخلی به مراتب بیشتر بود که اکنون با کمک دستان توانمند جوانان بومی این کار در داخل کشور انجام می‌شود.

 

 وی افزود: اتکا به دانش بومی و حمایت از جوانان این مرز و بوم علاوه بر اینکه باعث خودکفایی در صنعت پتروشیمی می‌شود، باعث قطع وابستگی به کشورهای خارجی شده و که بهترین شیوه مبارزه با تحریم‌های ظالمانه است.

 

مدیرعامل پتروشیمی اروند در پایان خاطرنشان کرد: با یاری خداوند و همت جوانان ایرانی شرکت پتروشیمی اروند به عنوان بزرگترین مجموعه تولید PVC در خاورمیانه همچنان با حمایت از جوانان ایرانی و شرکت‌های دانش‌بنیان در مسیر قطع وابستگی‌ها تا رسیدن به خودکفایی کامل این راه را ادامه خواهد داد.

 

 

پترونیوز

 

پتروشیمی اروند در مسیر قطع وابستگی

اخبار وبگردی:

آیا این خبر مفید بود؟